Balmain x L'Oréal - kõrgmood sinu huultele

Kõrgmoe kõige omanäolisemaid loovjuhte Olivier Rousteing on ühendanud jõud Pariisi moenädala ametliku ilupartneri L'Oréal Paris’ga, et innustada kogu maailma naisi: “Üheskoos oleme võitmatud". L'Oréal Paris’ jaoks annab see koostöö võimaluse pakkuda suuremale hulgale inimestele ligipääsu kõrgmoele jumestuse kaudu,” selgitab Pierre Emmanuel Angeloglou, L'Oréal Paris korporatsiooni president.

Olivier Rousteing: “Tegime L'Oréal Paris meeskonnaga koostööd, et arendada välja kolm perekonda – kolm naiste klanni –, millest igaüks seostub suure variatiivsuse ja isiksustega. Kuna iga Balmaini naine peab leidma enda tujule vastava tooni, oli oluline muuta meie tootesari mõnest valikust suuremaks.”

Iga klann tõstab esile erineva naiselikkuse vormi, mis seostub Maaga: roheline marmor loodusliku kõrbeilu, oonüks glamuurse kõrgmoe ja malahiit terava kalju. Igas klannis on kolm värvitooni. Igal rühmal ja toonil on nimi, iseloom ja tunnuslause, mis toob kõik naised kokku, et pühitseda erinevust.

Maailmas palju kõmu tekitanud ja kiirelt läbimüüdud (!!!) koostöökollektsioonist on Baltikumis alates veebruarist saadaval 10 tooni: Domination, Confession, Confidence, Fever, Urban Safari, Power, Liberation, Glamazone, Freedom, Legend. Hind ebakõrgmoelikult taskukohane: 14,99 €!

Uuenendud nahahooldus Nutriance'ilt

Neolife Nutrience sari on läbinud tõelise uuenduskuuri ning ühendades looduse parimad ained teadlaste pikaajalise tööga, pakub nüüd maailma ühe hinnatuima ökomärgisega Ecocert Cosmos heakskiidetud Organic nahahooldussarja.

Meretaimed pärinevad Prantsusmaalt, Bretagne'is asuvast Moléne saarestiku UNESCO kaitse all olevast biosfäärist, mis on tuntud oma erakordse merevetikate külluse, puhta merevee, mineraalsoolade ja mikroelementide poolest ning just need su naha heaks tööle on pandudki.

Nahahooldusaarja kuuluvad meigieemaldi, tasakaalustav toonik, puhastusgeel, puhastuspiim ja seerum ning kreem, vastavalt nahatüübile.

London Labs aitab peanahale pai teha!

Selleks, et meie näonahk kumaks, ei tohi see olla ummistunud surnud naharakkude ja üleliigse rasuga. Sama reegel kehtib ka peanaha puhul.

London Labsi peanahakoorija puhastab naha õrnalt surnud naharakkudest ning just see iluprotseduur paneb juuksed kiiremini kasvama ja muudab nad tervemaks. Koorijana toimivad viigikaktuseõli sisaldavad looduslikud jojobavaha-pärlitest eraldub pärast peanahale masseerimist lihtsasti maha loputatav niisutav õli.

Kuumtöötlemine ja erinevate stiliseerimisvahenditega soengu tegemine mõjub juustele koormavalt. Selleks, et peanahka sügavuti toodete jääkidest puhastada, on ideaalseks koostisosaks suhkruroost saadav AHA. London Labsi AHA-koorija stimuleerib uute rakkude teket ja aitab taastada juuste tervist.

Nagu ka näonahahoolduse korral, nii järgneb ka peanaha koorimisele intensiivne niisutus. Tänu kõrgele linoleenhappe sisaldusele imiteerib viigikaktuseõli suurepäraselt naturaalset rasu, mida inimese nahk eritab. Seetõttu tervendabki London Labsi mask nahka ja aeglustab vananemisprotsesse vähendades samas keemilise töötlemise tulemusena tekkinud põletikke peanahal.

MaxFactoril pudeneb uusi tooteid kui lumehelbeid

MaxFactori tootevalikusse on aasta alguses lisandunud või kohe-kohe lisandumas nii uus ripsmetušš Dark Magic, uuenenud ja parema päikesekaitsega kompaktpuuder Facefinity, huuli hooldav cushion-tüüpi huulevärv Colour Elixir Lip Cushion, kontuurimispalett Miracle Glow Duo ning üks lainer, millest nüüd sulle veidi lähemalt räägimegi.

Nimelt on meie selle aasta alguse üks lemmikuudis see, et taskukohasesse valikusse lon isandunud tagasihoidlikku pidulikkust pakkuv veekindel silmalainer Colour Xpert. Selle pehme otsikuga on lihtne tõmmata laugudele täpset, sädelevat joont, mis ei lähe laiali ega määri. Toode on läbipaistev, kergelt sädeleva tooniga, millega on hõlbus raamida laujoont ka neil, kes musta laineriga sõbraks saanud pole, ent pilku maagilist, pea vaevuaimatavat sära lisada soovivad.

Max Factor Colour Xpert laineri orienteeruv jaehind on 11,5€

The Body Shop paneb juuretasandil särama

Hiinlased on juuri kasutanud nahahoolduses juba aastatuhandeid ning nüüd on parimad neist koondanud ka The Body Shop oma uude nahahooldussarja. Nagu ka Hiina meditsiinis immuunsuse tugevdamiseks kasutatavad juured, sisaldab Roots of Strength sari kolme taimejuurt, mis taastavad sinu naha jõu ja vormi: ingver, ženšenn ja ruskus.

Me ei saa küll kunagi aega tagasi keerata, aga ka vananedes saame naha seisukorda parandada ja värskendada ning seda Roots Of Strength sari teha aitabki. Sarja kuuluvad pinguldav näovesi, seerum ning kreem. Sarja kolm toodet on kõik 100% vegan, ei sisalda silikoone, parfiini ega mineraalõlisid!