Fotod: tootjad

Dr Hauschka uuendav kätekreem

Selle kreemiga on nagu paljude asjadega: sa kas armastad või vihkad seda. Nimelt on kreemil talvine-vürtsine lõhn, mis jääb kauaks püsima, samas kui kreem ise imendub imekiirelt, niisutab ja jätab kauaks siidiseks, ent mitte kreemiseks. Pumbaga pudel muudab kreemi kasutamise ja doseerimise eriti mugavaks. 50 ml, 22 €.

See kiiresti imenduv kreem sobib ideaalselt ka kätele maski tegemiseks, kui need eriti külmast räsitud ja karedana tunduvad:

Kreemita topeltkogus kreemi silitavate liigutustega peopesadele, käeselgadele ja randmetele. Mähi käed käterätikusse ja luba neil mõnusas soojuses 5–8 minutit puhata – see aeg on kreemi tõhusate koostisainete mõjumiseks ning imendumiseks ideaalne.

Eucerin 5% Urea Repair Plus

Efektiivne uureat sisaldav niisutaja-pehmendaja, mis ei lõpeta oma tööd ka pärast mitmendat kätepesu veel. Eriti sobilik käeniisutaja neile, kes aroomirohkeid kreeme ei armasta, sest ei sisalda ei värv- ega lõhnaaineid ning sobib ka kseroosi, diabeedi, psoriaasi ja vananeva naha korral. Tänu sellele, et see ei lõhna, sobib ideaalselt ka meestele! 75 ml, 12 €.

The Body Shop Hemp Hand Protector

Maailmas müüakse üks kanepikreem iga 9 sekundi järel ning tegu on The Body Shopi ühe menukaima müügihitiga juba aastaid. Sel on hea põhjus: kreem tagab pikaajalise niisutuse ja kanepiseemnete külmpressitud õli toime on biks ka kõige kuivemate ja karedamate käte pehmenduseks. Saadaval nii väikeses kaasaskantavas tuubis (30 ml, 6,90 €), kui suures (100 ml, 14,90 €), mis talvisel ajal igas vannitoas käepärast võiks olla.

L'Occitane'i kätekreemid

Ka kõige külmatundlikumad ja lausa lõhenevad käed saavad intensiivselt niisutavast Shea-või kreemist abi. L'Occitane'i kreemivalik on tegelikult väga rikkalik, nii et iga lõhnaeelistusega naine ja mees peaks leidma sealt oma lemmiku, nii ekstrakaredate käte taastamiseks kui igapäevasemaks leebemaks niisutamiseks. Eriti tore on, et kreemid on mugavates väikestes ja kaasaskantavates tuubides (30 ml 7,90 €) ning kui leiad selle kõige lemmikuma nende seast, võid alles suure endale soetada (u 22 €).

Palmersi kakaovõiga kätekreem

E-vitamiiniga rikastatud intensiivselt niisutav kätekreem (60 g, 5,70  € ) imendub kiirelt ja sobib nii kuivale kui eriti kuivale nahale kosutuseks. Kuigi lõhn on šokolaadine, pole see liialt intensiivne, et su parfüümiga võistlema ja segama hakata.