Uuenduskuur kehale

Looduslik kooriv dusigeel LUUV Looduslik kooriv dušigeel, koorib õrnalt kuid tõhusalt. Sobib nii koorimiseks kui igapäevaseks kehapesuks, looduslikud koorivad bambuseosakesed koorivad nahka ja aktiveerivad naha uuendamisprotsessi. Looduslik taimset päritolu pesuaine – kookosõli glükosiit – puhastab õrnalt naha rasu ja higi, nahka kuivatamata ja ärritamata. Ja see roheline värvus: me ei jõua kevadet ära oodata enam!

Eesti Laulutagi saab Lissaboni...

...või vähemalt saavad su küüned minna mõttelisele rännakule selleaastase Eurovisioni laualuvõistluse toimumispaika, imelisse Portugali pealinna, sest O.P.I uus küünelakikollektsioon on just sellest kaunist linnast inspireeritud, kuulutades kevadet ja pannes unistama suvest...

Peitekunst uuele tasemele!

L'Oreal on turule toonud nelja tüüpi aluskreemi, mis probleemist lähtuvalt neid lahendada aitab. Muide, tootevalikusse on lisandunud ka jumestuspulgad, mis igaühe kerge vaevaga kontuurimeistriks teevad. Uuri lähemalt MyLook.ee!

 

Mehele

Raw Naturals Brewing Company on Recipe for men uus unikaalne näohooldustoodete liin Rootsist, kuhu kuuluvad kaasaegsed näo- ja kehahooldustooted, mille fookuses on habemeajamine.

Raw Naturals Brewing Company  sari on nagu nahale suunatud mikropruulikoda. Kui su kallim armastab väiketootajte käsitööõllesid, vaimustub ta kindlasti ka sarjast, mille loomiseks on kasutatud naturaalset kaerapiima, kookos- ning oliiviõli ja puhta mee ekstrakti. Puhastustooted on täiesti sulfaadivabad ning sisaldavad samuti naturaalseid puhastusaineid, mis on saadud õuntest. T

Sarja põnevaimad tooted, mis iga veidigi karvase meesterahva kosmeetikakotti kuuluma peaksid, on habemepalsam, habemeõli, habeme šampoon ja palsam ning raseerimisgeel.

Kevadkiirtekaitse

Nii nagu, esimesed kevadilmad on salakavalad, on ka esimesed kevadised päikesekiired, mida ilmselt agaralt peagi püüda loodad. Ideaalset kaitset nende kahjustava mõju eest pakub eriti tugeva päikesekaitsega Payot' valikusse lisandunud Creme nr 2 CC kreem. See on punetust taandav ja parandav ning naha jumet ühtlustav kreem päikesekaitsefaktoriga SPF 50+. Toode aitab niisutada nahka, samal ajal peites naha ebatäiused. Edendab nahapinna paranemist ja kaitseb nahka päikese eest. Tulemuseks on pehme, kaitstud nahk ning ühtlane jume.