Sinu igapäevased ilurituaalid?

Pesemine on põhiline! Kreem ja juukseõli meeldivad mulle ka. Kui kodust välja astun, joonistan alati näo pähe. Olen meigiarmastaja tüdruk, nagu Reet Härmat mulle kord ütles.

Sinu ilulemmik?

Kulmuvärv, sest kulmud raamivad näo ilusasti ära.

Kui oled õhtul grimmiga teatrist tulnud, siis kas järgmisel hommikul pole tunnet, et ei viitsi nägu pähe maalida?

Mulle grimm väga meeldib, eriti kui tegu on põneva karaktergrimmiga! Mis puudutab igapäevast meikimist, siis naisena naudin seda tunnet, kui mulle vaatab peeglist vastu rõõmus ja ilus inimene, mitte sassis ja loppis, väsinud nägu.

Kas oled enda välimusega alati sõber olnud?

Ei, pole siiani! Alati leidub midagi, mis ei meeldi. Siis tuleb sisemine jumestus teha: tuletada endale meelde, et elu käibki üles-alla, toredad hetked vahelduvad mitte nii toredatega, aga see on mööduv – varsti on päike jälle väljas.

Meenuta mõnd värvikat ilu- või moeämbrit.

Olen 1990ndate laps, seega hirmsad platvormkingad, traksipüksid, hõbedane lainer, trukkidega dressipüksid ja stiilinipid Best B4-lt on kõik ära proovitud.

Mu sõbrad on nalja teinud, et kui ma lavakasse astusin, oli mul n-ö Vanilla Ninja endise liikme soeng: pealt blond, alt must ja keskelt punane. Õnneks mul sellest palju pilte pole.

Kui Spice Girls oli popp, oli moekas kanda afropatsidest šinjoone. Ma nii väga tahtsin seda, et ema lõpuks ostiski. Ega see päris õiget tooni olnud, ikka tumedam. Mäletan, kuidas seisime emaga rongi ooteplatvormil ja paar vintis vanameest tegi minu üle nalja, et see tahab vist kohe mehele minna.

Mu ema pole mulle kunagi öelnud, et ära seda või teist tee, vaid pannud mind oma valikutes kahtlema. Kui ma teismelisena esinesin avaldusega, et tahan tätoveeringut või ninarõngast, olid meil vestlused ja arutelud, kas see meeldib mulle ka homme või paari nädala pärast. Arvan, et sama oli juustega: kuna ma nii väga seda šinjooni ihkasin, tuli ta tütrele vastu ja lootis, et küll ma aru saan, et see on üks õudne asi. Saingi!