Scholli geelsisetallad Party Feet Heel Shields kandade kaitseks

Sisetallad, mis väldivad kingade hõõrumist ja libisemist kannapiirkonnas. Tallad on lööke summutava GelActivi tehnoloogiaga. Kasutamiseks eemalda sisetaldadelt kaitsekile ja aseta need jalatsisse, kleepuv pool vastu kannavoodrit.

Testis toimetaja Kelly Kipper:

“Ostsin endale hiljuti uued kingad, mis kandadest kahjuks hõõrusid. Scholli sisetallad olid suureks abiks, kuna sain kingad kohe jalga panna ega pidanud muretsema valulike ja katkiste kandade pärast. Samuti olen taldu kasutanud madalates tänavakingades, mis astumisel jalas liiguvad. Geeltallad hoiavad kingad kenasti jalas ja teevad kõndimise kapriissetes jalatsites palju mugavamaks.”

Scholli geelsisetallad Party Feet Hidden Arch Support jalavõlvi toetamiseks

Naistejalatsitele mõeldud geelsisetallad jalavõlvi toetamiseks, mis pehmendavad kokkupuudet jalatsitega ja kaitsevad tõhusalt jalgu. Tallad on lööke summutava GelActivi tehnoloogiaga. Kasutamiseks eemalda kaitsekile ja aseta sisetald jalatsisse otse jalavõlvi alla.

Testis juuksur Ly Laidla:

“Väga mõnus pehme, ent toetav toode, mis joonistub täpselt talla järgi! Toestab jalga ja on suurepärane abimees seisva töö puhul, aidates vältida jalgade kiiret väsimist. Meeldib ka, et sisetallad on läbipaistvad ega püüa kinga sees pilke.”

Scholli geelsisetallad Party Feet Ball of Foot Cushions varbapadjandite alla

Geelsisetallad, mis leevendavad varba padjandite kõrvetavat valu. Tänu lööke summutavale tehnoloogiale GelActiv kaitsevad need varbapadjandeid kogu päeva jooksul. Toote kasutamine on imelihtne: eemalda vaid kaitsekile ja aseta sisetald jalatsisse.

Testis Anne & Stiili reklaamijuht Helen Silts:

“Tunnet, kuidas päkad kontsakingades tuld löövad, tean liigagi hästi. Eriti hull on asi suvel, kui ees ootab palju (püstijala)üritusi. Scholli mõnusast geeljast materjalist päkad on asendamatud! Suur boonus on ka toote kleepuv sisekülg, mis sisetallad kindlalt paigal hoiab.”

Scholli pöörleva peaga elektriline kannariiv Velvet Smooth

Saavuta salongivääriline tulemus kergesti kasutatava jalahoolduskomplektiga Velvet Smooth. Kannariivi pöörlevad meremineraalidega pead eemaldavad õrnalt kõva, kuiva ja ketendava naha, nii et jalad on pingutamata siledad. Tulemuseks on noorem ja säravama välimusega nahk, mis toetab suurepäraselt niisutava kreemi mõju.

Testis fotograaf Anu Hammer:

“Kuna armastan randa ja paljajalu liivas kõndimist, on mu kannad suvel tihti üsna karedad. Scholli jalariiv on põnev toode, mille abil on jalgade kodus hooldamine märksa lihtsam ja mugavam kui varem. Mina tegin naha pehmendamiseks esmalt jalavanni, pärast mida käisin kannad masinaga üle. Natuke suristamist ja kannad said palju siledamad. Tore oli ka naha koorimiseks mõeldud harjaga rull, millega puhastasin ka varbaküüned, enne kui laki peale kandsin.”

VAATA KA:

Testime uusi ilutooteid: suvise aja lemmikud