Image Skincare’i kollageenijook Yana

Alates umbes 25. eluaastast hakkab kollageeni tootmine kehas langema, mille tõttu nahk vananeb, tekivad kortsud ja järk-järgult kaob ka nooruslik jume. Kollageenijoogis Yana sisalduvad kollageenipeptiidid aitavad langust tasakaalustada, muutes kollageeni loomise organismile lihtsamaks. Pehmem ja elastsem nahk, säravam jume ning kurdude ja kortsude taandumine on põhjused, miks Yanat armastatakse. Samuti on joogil positiivne mõju juustele ja küüntele, liigestele ning seedimisele.

Hind 84.-

Testis peatoimetaja Mari-Liis Helvik:

“Öeldakse, et ilu algab seestpoolt. Ilmselt on kõik omal nahal kogenud, mis juhtub, kui juua vähe vett, süüa palju magusat ja rasvast ning lükata tervisliku (loe: toitainerohke) toitumise plaan kaugesse tulevikku. Kui avanes võimalus proovida kollageenijooki, mis sisaldab C-vitamiini, biotiini ja B-grupi vitamiine, olin elevil – kuidas see toimib? See on tõeline ilueliksiir, meeldiva maitsega toidulisand, mille abil muutus nahk palju pehmemaks juba enne, kui pudel tühjaks sai. Kollageeni olulisusest vananemist pidurdava toimeainena on palju räägitud ja see töötab – ei tasu unustada, et parima tulemuse saab kindlasti koostööd tervisliku dieedi ja piisavate unetundidega!”

LUMI toitev kehaõli

See mitmefunktsiooniline superõlide baasil kehaõli silub, uuendab ja toidab nahka. Looduslikud tsitruse eeterlikud õlid muudavad kehahoolduse tõeliseks naudinguks, mõjudes meeltele kui aroomteraapia. Sobib suurepäraselt pärast veeprotseduuri ja päikesevanni, kui nahk on kaotanud osa niiskusest ja vajab kaitset vabade radikaalide vastu. Kanepiseemneõli on loodusliku leebe päikesekaitsefaktoriga (SPF 4–6), mistõttu võib kasutada ka lühiajalise päevitustootena. Kehaõli sobib kõikidele nahatüüpidele, on vegan, arendatud ja toodetud Eestis.

Hind 14.- (100 ml)

Testis keeletoimetaja Jolana Aru:

“Ma pole kunagi varem kehaõli kasutanud, kuna olen peljanud, et see ei imendu piisavalt kiiresti ja nahk jääb kleepuv. LUMI kehaõli kaunis pakend aga lausa kutsus kasutama. Õli on kergelt rohekas, meenutades värskelt pressitud oliiviõli, ja üliõrna tsitruselõhnaga, mis peagi hajub. Toode on küll üsna vedel, nii et kehale määrides tuleb nobedalt tegutseda, et seda maha ei tilguks, aga õli imendub kiirelt ja nahk jääb super niisutatud, pehme ja ülikerge läikega. Ei mingit kleepuvust ega riiete määrimist. Kasutan kindlasti ka edaspidi hea meelega.”

St. Tropez’ vesi-vaht Self Tan Purity Bronzing Water Mousse

Saavuta kaunis ja kuldne jume, mis kestab päevi – vaid ühekordse pealekandmisega. Uudne, kerge ja troopilise aroomiga läbipaistev vesi-vaht on 100% looduslik ning veganpäevitustoode, mis värskendab ja taaselustab nahka. Kindlasti koori ja niisuta nahka 24 tundi enne toote pealekandmist. Vahetult enne protseduuri niisuta naha kuivemaid piirkondi, nagu küünarnukke, põlvi, pahkluid, jalalabasid ja randmeid. Pealekandmisel võta appi St. Tropez’ aplikaatorkinnas. Toode jätab nahale kerge läike. Enne riietumist veendu, et nahk oleks puutekuiv. Vesi-vahtu pole vaja maha pesta, kuid maksimaalse tulemuse saavutamiseks väldi kuni kaheksa tundi kokkupuudet veega. Regulaarne naha koorimine ja niisutamine pikendab saavutatud tulemust ning hoiab selle ühtlasena.

Testis kujundaja Elis Svistunova:

“Sellist, läbipaistva vedeliku kujul pruunistustoodet polnud ma varem näinud. Juba toote välimus kutsus proovima! Kenast pumbaga pudelist tuleb kerge vaht, mida spetsiaalse kindaga kehale kanda. Lõhn on lubatult troopiline, kuid üliõrn, ja mis mulle väga meeldis, üldse mitte lääge. Pärast pesemist vahtu kasutades muretsesin, kas vedelik kehakreemita nahka liiga ei kuivata? Sõbranna soovitusel kreemitasin kergelt vaid küünarnukid, põlved ja peopesad, ülejäänud keha katsin vaid pruunistajaga – nahk jäi siidine ja oli pehme ka järgmisel päeval, mil olin ka nähtavalt jumekam. Ja ei mingit kollakat-oranžikat tooni, vaid loomulik päevitunud ning kumav nahk! PS! Olles juba kindel, et see on üks mu lemmikpruunistustooteid, avastasin toote kodulehelt ka veganmärgistuse, mis mind eriti rõõmsaks teeb!”

Lanvin’ tualettvesi Modern Princess Eau Sensuelle

Kui ka sina unistad suve muinasjutust või suveromansist, on see tualettvesi just sulle mõeldud. Lõhn on loodud tänapäevasele printsessile, kes julgeb tunnistada oma tundeid. Ta naudib võrgutamises peituvat jõudu ja kannab endas müsteeriumi. Tualettvesi on lilleline ja puuviljane, puiduse aktsendiga. Sa tunned, kuidas greip seguneb virsikuga ja pojeng jasmiiniga. Võrgutava punkti paneb lõhnale sandlipuu ja muskuse duo.

Hind 43.- (EdT, 30 ml)

Testis projekti juht Marianne Peep:

“Kui olin esimeses klassis, pidime joonistama, kelleks tahame tulevikus saada. Mina joonistasin printsessi. Lanvin’ uue tualettvee iseloomustus käib täpselt minu kohta – olen tänapäeva printsess, kes julgeb tunnistada oma tundeid. Armastan magusaid aroome ja leidsin endale uue lemmiklõhna. Seda tualettvett kandes saan olla julgem, rõõmsam ja müstilisem naine. Lõhnabuketis on tunda, kuidas lilleline ja puuviljane aroom omavahel mänglevad. Kord domineerib õrn greibilõhn, siis jälle pojengijasmiinisegu.”

Dr. Hauschka reisikarp Dr. Hauschka lemmikutest

Küll on mugav, kui kosmeetikatooted on just sellises suuruses, et ei pea kompromisse tegema! Dr. Hauschka minitoodetega karbis kohtud looduskosmeetika teerajaja viie klassikalise tootega näo puhastamiseks, toniseerimiseks ja hooldamiseks, samuti leiad karbist huulepalsami ja kätekreemi. Tuntud müügihitid sobivad nii naistele kui ka meestele ja on ideaalsed reisile või trenni kaasa haaramiseks.

Hind 19.50

Testis tegevtoimetaja Eia Uus:

“Komplekt sattus mu kätte täpselt enne käsipagasiga reisi, mistõttu olin eriti rõõmus testima! Kui reisisuuruses šampooni leiab hõlpsalt, siis minu näohooldus taandub reisil tavaliselt vee ja seebi peale. Sel korral kasutasin kaks korda päevas Dr. Hauschka puhastavat näopesukreemi, mis puhastas nähtavalt poore ja oli väga kerge kooriva-värskendava efektiga. Seejärel pritsisin näole toonikut ja masseerisin selle õrnalt sisse. Hommikuti panin ka keskkonnamõjutuste vastu kaitsva päevakreemi peale – õhtul piisas toonikust. Kätekreemiga kreemitasin kogu keha. Lisaks oli pakis mõnus looduslik huulevõie, mis sobis ka teistele eriti kuivadele piirkondadele. Üllatas, kui palju jätkub 10 ja 5 ml pakenditest! Meeldib, et tooted olid lisaainevabad ja looduslikud.”

Byphasse’i küünelaki kiirkuivataja-fiksaator

See on suurepärane vahend kiirendamaks küünelaki kuivamisprotsessi. Peale kuivatamise muudab toode laki ka välisteguritele vastupidavamaks. Koostises sisalduv magusmandliõli kaitseb ja niisutab küüsi ning küünenahku. Toodet on lihtne kasutada: kanna küüntele lakk ja pihusta umbes 15 cm kauguselt kiirkuivatajat. Seejärel pane küüntele veel üks kiht lakki ja pihusta veel kord fikseerivat vahendit. Tulemuseks on kaunid ja säravad küüned, mis on vastupidavad ja läikivad.

Testis assistent Siiri Porro:

“Maniküüri ja pediküüri tegemise juures on kõige tüütum küünelaki kuivamise ootamine. Kauni väljanägemisega pihus kiirendab protsessi märgatavalt. Toodet on lihtne ja mugav kasutada: pärast laki pealekandmist pritsid küüned üle, ootad minuti või kaks ning küüntele tekib veidi läiget lisav kaitsekiht. Kiirkuivataja on küünenahka niisutav, meeldivalt magusa lõhnaga ega jäta kätele mingeid n-ö jääke. Samuti pikendab fiksaator pealekantud küünelaki püsivust. Kiidan!”

Guinot’ kullaosakestega toitev kuivõli Huile Mirific Gold kehale ja juustele

Kuivõli sisaldab kannatuslilleõli, mis toidab ja säilitab nahas niiskust, ning E-vitamiini, millel on vananemisvastane toime. Kullaosakesed annavad nahale ilusa sädeluse ja rõhutavad päevitust. Kanna toodet kergete siluvate liigutustega kehale, dekolteele ja juustesse. Tulemus on šikilt särav.

Testis jumestuskunstnik Loore Härmat:

“Pilkupüüdev kuldne puru annab nahale kauni sädeluse. Silusin õli ka juustesse, mis said peale õrna sädeluse ka läiget. Katsetasin seda ka jalalabadel – õlitasin jalad sisse, tulemuseks eriti luksusliku välimusega pediküür. Kuivõli rõhutas imeliselt minu punaseks lakitud küüsi, tuues kaasa kuhjaga komplimente.”

Guinot’ karvade tagasikasvu aeglustav deodorant Dépil Logic Déodorant Spray

Toode aeglustab karvakasvu, tagab pehmema ja sileda naha ning hoiab ära higilõhna ja reguleerib higistamist. Sobib kasutamiseks nii kaenlaalustes kui ka bikiinipiirkonnas – tänu antibakteriaalsele toimele aitab deodorant ära hoida ärritust ja väikeste punaste vistrike teket.

Testis agentuuride müügijuht Ulla Kindel:

“Tegelen erinevate spordialadega ja naha välimus on minu jaoks oluline. Proovisin Guinot’ deodoranti pärast depilatsiooni. Deodorandil on antibakteriaalne toime, aidates vältida punaste punnikeste teket. Toode on mõnusa märkamatu lõhnaga ega pane nahka kipitama. Samuti ei jää nahale valget kihti, mistõttu pole vaja muretseda rõivaste määrdumise pärast.”

Byphasse’i tundlikule nahale loodud meigieemaldusrätikud veekindla meigi eemaldamiseks

Byphasse’i rätikud sobivad ideaalselt veekindla meigi eemaldamiseks. Toode sisaldab magusmandliõli ja aaloeekstrakti, mis niisutab efektiivselt nahka ja tagab õrna, kuid efektiivse meigieemalduse nii näolt, silmadelt kui ka huultelt.

Testis toimetaja Kelly Kipper:

“Kuna ma ei viitsi vahel õhtuti nägu näopuhastusvahenditega pesema hakata (uni läheb ära!), on meigieemaldusrätikud hea alternatiiv. Byphasse’i meigieemaldusrätikud mitte ainult ei eemaldanud meiki, vaid jätsid naha ka puhtaks ja pehmeks. Meeldis ka nende mahemagus lõhn.”

Guinot’ hooldus Hydradermie Double Ionisation Longue Vie Soleil

Testis ilutoimetaja Reet Härmat:

“Päike sirab taevas, meel on helge ja kohe algab puhkus. Ilutoimetajana tean, et siinkohal on paslik endale meelde tuletada, et nahk on kõige tundlikum kolmel esimesel päeval pärast päikesevannidega alustamist, kuna pole veel UV-kiirgusega kohanenud. Just seetõttu on oluline parandada naha kaitsemehhanisme, et säilitada naha nooruslikku välimust. Topeltionisatsiooni ja päikesegeeliga aparaadihooldusel võetakse appi galvaanika, mis käivitab ainevahetuse raku sees. Rakud justkui võimlevad. Neis tekib aktiivne hapniku omastamine ja paraneb ainevahetus. Tulemuseks lisaenergia ja elujõulisemad ning hoogsamalt paljunevad rakud, mis omakorda muudavad naha paksemaks ja tugevamaks ehk nooremaks. See on täiesti ohutu tehnoloogia, mis ei põhjusta mingit valu ega ebamugavustunnet.

Hooldus koosneb kolmest faasist. Esimene on dünaamiline ioniseerimine, mille käigus ergutatakse rakkude ainevahetust ja tagatakse nende aktiivne uuenemine. Nahk muutub säravaks ja pringiks ning toonus taastub. Teises faasis, milleks on hapnikuga rikastamine, kasutatakse termoefekti kasulikku toimet koos hapnikuga rikastatud aktiivgeeliga. Selle tulemusel paraneb kudedes ainevahetus ja tõuseb naha vastupanuvõime.

Kolmas faas on lõõgastav massaaž, mis lõdvestab ja parandab kudede mikrovereringet. Nahk on päikesevanniks valmis ning päevitub kiiremini ja intensiivsemalt. Hooldus kompenseerib päikese tekitatud kahju naharakkudele, säilitab nähtavalt naha nooruslikku välimust ja pikendab päevitust. Hoolduse käigus imendatakse nahka spetsiaalseid toimeaineid (vaskglükonaat, mineraalained ja Tyr-Ol), mis aitavad melaniini tekkele kaasa esimestel päevitamise päevadel. Toode aitab vältida päikesetundlikkust, tulemuseks ühtlasem ja kaunim päevituse toon.

Kuhu edasi, tahaks ma küsida Guinot’ teaduritelt, kes on järjest üllatanud nii uuenduslike lahendustega. Rõõm on kosmeetikasarjast, mis tegeleb kliendi eest hoolitsemisega vaid tõusvas joones. ”

VAATA KA: