LINEA NATURA BAMBUSEEKSTRAKTIGA ŠAMPOON JA JUUKSEKREEM

Igapäevaseks kasutamiseks sobiv sari kõikidele juuksetüüpidele, kuid eelkõige stressis ja kahjustatud juustele. Taimne platsenta koosneb 100% looduslikest taimsetest ekstraktidest ja on bioaktiivsete ainete ladu. On tuntud oma toitva ja tugevdava toime poolest, aitab juukseid kaitsta väliste keskkonnamõjude eest ja samal ajal pidurdab juuste väljalangemist. Taimne platsenta parandab ka peanaha niiskustasakaalu ja juuste elastsust. Bambuseekstrakt sisaldab polüsahhariide, aminohappeid, vitamiine ja mineraalsoolasid. Ekstrakt aitab niisutada juukseid seestpoolt. Lisaks on toodetes kasutatud E-vitamiini, mis annab juustele loomuliku läike, kaitseb peanahka ja juukseid. Aeglustab oksüdeerimisprotsesse, toidab juukseid otstest juurteni.


Vaata lähemalt www.lineashop.ee

TESTIS ÕPETAJA NING MOE- JA ILUSÕBER KRISTEL MARDISOO
Minu pikad juuksed vajavad pidevalt piisavalt niisutust, kuid minu jaoks on oluline, et tooted ei muudaks juukseid raskeks ega toidaks neid üle. Bambuseekstraktiga tooted pakuvad juustele ideaalset tasakaalu. Boonuseks on muidugi see, et tooted on juuksekasvu soodustavad ja mõnusa kerge lõhnaga. Kuigi märgade juuste kammimine ei ole kunagi neile hea, siis ajanappuse tõttu olen vahel sunnitud seda tegema. Kasutades bambuseekstraktiga juuksekreemi ei ole märgade juuste kammimine kunagi probleemiks – kamm käib juustest nii pehmelt läbi!

TAHE ORGANIC CARE NUTRITIUM OIL JUUKSEMASK

Brasiiliapähkli, argaania- ja kameeliaõliga mask sobib suurepäraselt väga kuivade või kahjustatud juuste põhjalikuks toitmiseks ning taastamiseks. Muudab juuksed läikivaks, elujõuliseks ja elastseks ning aitab vältida juuksepusade teket.


Hind: 15.30 €

TESTIS LAULJA JA JOOGATREENER- TERVENDAJA KADI TOOM
Juuksemask tegi juuksed pehmeks. Kindlasti pean kauem kasutama, et näha pikemaaegset toimet. Aga juba ühel korral näivad juuksed tervemad. Tundub, nagu oleks see andnud juuksele lisakaitset keskkonnamõjude eest.

THE BODY SHOPI FUJII GREEN TEA SÜGAVPUHASTAJA JUUSTELE JA PEANAHALE

Silikoonivaba teraline koostis aitab ergutada vereringet ja eemaldada tolmu, ebameeldivad lõhnad, higi ja viimistlustoodete jäägid. Juuksed
ja peanahk on värskendatud ja puhtad. Aitab vähendada hooldustoodete ja mustuse kihistumist. Toob esile juuste terve sära. Hell peanaha vastu. Sisaldab Jaapani rohelist teed, mündist pärit mentooli, soolakristalle ja ausa kaubanduse mett. Eraldi šampooniga juukseid pärast pesta pole vaja.


Hind: 20.50 €

TESTIS TURUNDUSJUHT KADI MAARAND
Ma olin enne testima asumist põnevil, kuna pole varem taolist toodet proovinud. Koostis meenutas mulle kehakoorijat. Toodet kulub vähe, kuna sügavpuhataja vahutab mõnusalt. Eriti meeldis õrn mentoolilõhn ning värskendav efekt. Kindlasti tuleb pärast kasutada ka samasse sarja kuuluvat niisutavat palsamit, mis jätab juuksed pehmeks ja kergesti kammitavaks. Üllatusin meeldivalt, kuna sügavpuhastajat võib kasutada 2–3 korda nädalas šampooni asemel. Lisaks on toode looduslik, ei sisalda silikoone ega parabeene. Ma armusin
juba pärast esimest kasutamist ja see on tõesti suurepärane alternatiiv šampoonile.

LINEA NATURA LINASEEMNEÕLIGA ŠAMPOON JA JUUKSEKREEM

Juukseid taastav sari, mille spetsiaalne koostis on mõeldud taastama kuivi ja keemiliselt töödeldud juukseid. Aktiivsed komponendid uuendavad juuksekarva pinda ja seejärel taastavad töötlemise (blondeerimine, värvimine, värvieemaldus jm) tagajärjel tekkinud kahjustused. Linaseemneõli sisaldab oomega-3-rasvhapet, mis omab antiallergilist toimet, F-vitamiini, mis tõstab märgatavalt juuste elastsust, ja oomega-6, mis annab juustele läike ja ennetab nende väljalangemist. Sari tugevdab juuksekarva, muutes juuksed tervelt läikivaks ja hästikammitavaks. Omab ka antistaatilist efekti.


Vaata lähemalt ja osta mugavalt www.lineashop.ee

TESTIS ANNE & STIILI REKLAAMIJUHT HELEN SILTS
Kõik, keda on õnnistatud loomulike lokkidega ja eriti karmikarvaliste lokkidega, teavad, kui keeruline on leida sobivaid hooldustooteid! Kuna lokkis juus on juba oma loomu poolest tavapärasest kuivem ja seetõttu ka kahusem, on väga oluline, et juuksetooted oleksid pehmendava ja siluva toimega. Kiidan väga Linea Natura linaseemneõliga šampooni, mis peseb juuksed puhtaks ilma neid kuivatamata ja jätab peanahale mõnusalt värske tunde. Juuksekreem on korralik niiskusepomm, millega saab väga edukalt teha niisutavaid maske.