Niiske rätt

Kõige lihtsam lahendus on sageli kõige tõhusam. Mis tahes rätinurk või lapp, mis niiske, ent veest tühjaks väänatud, sobib ideaalselt. Olenevalt materjalist ja rõiva värvist saab selle kiire vaevaga hellalt tupsutades ja hõõrudes selle maha ning kuivamine võtab vaid mõne hetke, häda korral leiad abi fööönist.

Beebisalvrätid

Jah, see, mis puhastab lapse pepu, aitab sul vabaneda ebameeldivast deodorandiplekist ka. Se eon piisavalt niiske ja samas piisavalt kuiv, et mitte märga plekki jätta riietele.

Mikrofiiber käsnad

Mikrofiiberkäsn, mis kodu koristamiseks sobib ideaalselt, aitab sind ka selles olukorras. Nii kuivalt kui niiskelt.

Sukkpüksid

Kui sul vedeleb mõni vana paar sukkpükse, kasuta neid plekkide eemaldamiseks. Eriti ideaalselt sobib nailonsukk õrnade materjalide kohtlemiseks nagu siid.

Meigieemaldi

Meigieemaldi sobib mitte ainult näolt jumestuse eemaldamiseks, vaid ka riietele sattunud puuderkreemi ja muu meigiplekkide eemaldamiseks. Sama hästi aitab see aga ka valgete deodorandiplekkide vastu. Vaata vaid, et valge vatipadja kiud ei jääks kanga külge (pigem tupsuta, mitte ära hõõru), kasuta marlit hoopis näiteks ning veendu, et sa seda liigselt meigieemaldiga läbi ei leota.

Veel üks soovitus: Kui su riietus on veidi lohvakam või ilma käisteta, võid deodoranti lisada ka hoopis kraeaugu kaudu, kui riided juba seljas!

Allikas: Readers Digest