Huulepulk

Jah, hea uudis on see, et sul veel üks põhjus kanda ja hankida uusi huulepulkasid. Nimelt, kuna huultel puudub loomulik kaitsekiht, pead Sina neid kaitsema. Suurepäraselt sobib välismõjude eest kaitseks ka huulepulk, luues kihi huulte ja välismõjude vahele. Mida niisutavam, seda parem!

Koori

Et surnud naharakud eemaldada ja huuled pehmena hoida, on tarvis neid aeg-ajalt koorida. Selleks sobib mistahes õrn näokoorija, suhkru, mee ja kookos- või oliiviõlist kokkusegatud pasta, aga ka spetsiaalsed huulekoorijad. Lisaks sellele, et nii näivad huuled alati tervemad ja üldpilt hoolitsetum, on kooritud huuled ka märksa parem pinnas huulepulga pealekandmiseks ja selle püsivuse tagamiseks.

Masseeri

Et huuled pidevalt külmast ja karmist kliimast sinakad ja elutud poleks, vaid vajalikud toitained kätte saaks ning verega varustatud oleks, mudi hellalt oma huuli ja huuleümbrust õhtul telekat vaadates. Ainuüksi 5 minutit päevas annab sulle kaunimad huuled.

Niisuta

Kui tead, et su huultel on kalduvus kuivada igal ajal, on oluline, et saaksid neid kohe vajaduse tekkimisel niisutada. Kanna kaasas huulepalsamit, varu üks ka vannituppa, kontorisahtlisse ning voodi kõrvale, et huuled laiskusest ühelgi hetkel niisutamata ei jääks! Eriti oluline on see külmavillidele ja huuleherpese kalduvusega inimestel, kellel liigne kuivus tuule ja päikesega koostöös pikaks ajaks musisuu või selle ümbruse rikkuda võivad.

Puhasta

Eriti oluline on korralik meigieemaldus kauapüsivate huulepulkade puhul, mis end sageli väikstesse vagudesse jonnakalt juurivad. Pööra meiki eemaldades huultele erilist tähelepanu, ent tee seda õrnalt - hõõrumine muudab need vaid vastuvõtlikumaks kõigele halvale!

Allikas: stylecraze.com