Ilmselt enamikule, kes hindavad tervislikkust, efektiivsust ja toodete kõrget kvaliteeti, ei tule üllatusena, et laitmatuid ilutooteid ei pea enam kaugelt otsima. Seetõttu tutvustame teile ka Eesti loodusliku ilutoodete brändi VESTIGE VERDANT uut kollektsiooni.

Erakordselt efektiivne ORGANIC PEAT MASK

Uus ORGANIC PEAT MASK on kõikidele nahatüüpidele sobiv läbinisti orgaaniline, looduslik ja keemiavaba näomask, mis aitab organismil puhastuda kahjulikest jääkainetest. Ühtlasi tervendab see allergilist ja ülitundlikku nahka, noorendab, leevendab naha rasusust ja aknet, pärsib vähirakkude teket ning taastab naha pH-taseme. Uut maski iseloomustab senisest veelgi rikkalikum bioaktiivsete ainete osakaal ja tulemuslikum viis, kuidas nimetatud ained naha sügavamate kihtideni jõuavad, tehes selle näomaski kordades efektiivsemaks kui mis tahes teised.

 

Imeline õlidekooslus RARE OIL BLEND

Läbinisti orgaaniline RARE OIL BLEND sobib suurepäraselt igal aastaajal. Seda eriti alanud sügis-talvisel perioodil, kuna selles sisalduvad õlid toidavad ning kaitsevad nahka ka kõige karedamas kliimas. See kõrgeima kvaliteediga haruldaste õlide kooslus sügavniisutab, noorendab ja silendab näonahka, andes nahale kašmiiri pehmuse, ühtlase jume ja tervisliku sära. Kui enamik näoõlidest on halvasti imenduvad, rasvased ja rasked, siis RARE OIL BLEND on loodud kõiki neid negatiivseid tegureid arvestades ning neid välistades. See imendub kiiresti, ei jäta nahapinda rasvaseks ja sobib ka rasusele nahale.

 

Aega peatav INFINITY EYE SERUM

 Kõrgtehnoloogiline, ent looduslik INFINITY EYE SERUM on üheaegselt kerge ja koheselt imenduv, kui suudab pakkuda tõeliselt efektiivset tulemust, mille mõju on nähtav ja tuntav, kasutamata tervisele kahjulikke koostisaineid. See ennetab ja leevendab silmade ümbruse turset ja tumedaid silmaaluseid ning silub miimikajooni ja kortse. Ühtlasi hoiab see õrna silmaümbruse kauni ja nooruslikuna, andes puhanud ja värske tunde.

 

 ILUMAAILMA SUUNANÄITAJA

Uskudes arvamusliidreid, staarblogijaid, professionaale ja VESTIGE VERDANT toodete kasutajate tagasisidet – tegemist on tõesti erilise kollektsiooniga, mis on suutnud ühendada parima nii ilu kui tervislikkuse maailmast, kaotamata sealjuures silmanähtavat efektiivsust.

Lähemalt kodulehel www.vestigeverdant.ee ja Facebookis Vestige Verdant Eesti.