Alustame kõige leebemast väljakutsest ja liigume aina hullemate juurde. Sea end valmis veidrusteks! Ja ära kodus järele tee!

100 kihti küünelakki

Sellel videol näete neiut, kes tegi kokku seda lollust pea 12 tundi. Kokku läks küüntele 116 kihti küünelakki. Peale selle levimist hakati välja mõtlema uusi asju, mida 100 kihti peale kanda.

100 kihti ripsmetušši

Selle tegemine võttis aega samuti viis tundi. Video tegija tundis ennast väga seksikana ja arvas, et võiks seda teha kasvõi iga päev. Kas tulemus on kena?

100 kihti jumestuskreemi

Selle video inspiratsioon tuli Rootsi YouTuberilt. Kuna jumestuskreem on päris vedel ja kuivab kauem, pidi lõpuks kuivatama kihte fööniga. Aega võttis 3 tundi. Videolt on näha, et nii palju kihte jumestuskreemi ei anna kohe kindlasti loomulikku tulemust. Aga kaotab garanteeritult kõik iluvead sinu näos!

100 kihti vedelat huulepulka

Nii paljude kihtidega vist ei pea muretsema, et õhtusöögil huulepulk maha kulub? Videolt on näha, et huulepulk hakkas lõpuks murenema. Tegija ütles, et üllataval kombel ei tundunud huuled pärast kuivad, positiivne seegi!

100 kihti näomaski

Selle video tegi sama neiu, kes tegi eelnevalt ka jumestuskreemiga sama. Ta ütles, et tegi seda seetõttu, sest fännid muretsesid, et ta rikkus oma näo ära. Loodame, et 100 kihti näomaski päästab!

100 kihti clip-in juuksepikendusi

Polegi midagi muud öelda peale selle, et kõik, kes soovivad tunda ennast kui Rapuntsel, võivad proovida!

100 kihti päevitust

Mõelge, kui ta oleks seda teinud tervele kehale...! YouTuber ise ütles, et see oli kõrvetavalt valus. Palume mitte järele proovida, sest kindlasti ei ole see ohutu tegevus.

Head naermist ja pidage meeles – enne mõelge 100 korda, siis tehke!