Uue idee sünd
Suure tõenäosusega küsis Paolo Gensini endalt 80ndatel geniaalse küsimuse: miks peavad kõik ehted olema valmistatud ainult kullast ja hõbedast ning miks peavad need nii kallid olema? Kas ehted võiksid olla kättesaadavad kõigile? Gensini soovis luua midagi, mis oleks stiilne ja taskukohane nii meestele kui ka naistele, olenemata nende taustast ja vanusest. 1987. aastal loodi Firenze linnas Nomination Italy, mis asus maailma juveelitööstust muutma. Sündis tänapäevaks legendaarne Nominationi käekett Composable – Itaalias disainitud ja roostevabast terasest valmistatud kokkupandav käekett, mida saab vastavalt kliendi soovile isikupärastada. Käekett koosneb mitmest üksikust ühendatavast lülist, mis on kaunistatud ornamentide, kivide ja sümbolitega ning seotud vedrumehhanismi abil. Kümneid tuhandeid lülisid saab omavahel kombineerida, luues kandjale täiusliku käeketi, kus on kirjas kas kandja nimi või mõni sümboolne sõna või inspiratsiooni pakkuv väljend. Termin “nomination” tähendab ladina keeles nime. Käevõru saab ümber disainida ja sellele lülisid lisada nii tihti, kui soovitakse. Lülid on terasest ja kaunistused võivad olla erinevast materjalist, näiteks kullast, hõbedast ja roosast kullast. Ketil tekib igaühe jaoks ainulaadne tähendus.

Käekett Composable Foto: Nomination Italy

Itaalia kullassepad olid esialgu uuendusliku loomingu suhtes väga skeptilised, kuna käekett ei olnud valmistatud traditsioonilisest väärismetallist. Publikule läks aga käeketi kontseptsioon hinge ja ei läinud kaua aega, kui meenest sai ülemaailmne hitt. Ühtlasi on see maailmas esimene kombineeritav käekett, mis toob toodete austajate ellu igapäevast Itaaliat. Tänu kasvavale populaarsusele muudeti järgnevad kollektsioonid loomingulisemaks, lisades tähtedele juurde uusi sümboleid ja kasutades uuenduslikke materjale. Roostevaba terast täiustatakse kulla, hõbeda, emaili, tsirkooni ja vääriskividega. Composablest saab paljudele kandjatele eriline õnne toov südamlik ehe.
Legendaarne Paolo Gensini Foto: Nomination Italy

Kvaliteetne, tugev ja stiilne
Itaalia positiivne vaim on Nominationi brändi üks peamine omadus. Traditsiooniline suurepärane viimistlus, detailidele tähelepanu suunamine, keerukad lahendused ja materjalide kvaliteet on alati olnud suur osa Nominationi maailmavaatest ning garanteerivad tõelise 100% Made in Italy kogemuse. Kvaliteetsete materjalide kasutamine ja loomeprotsessi iga etapi pidev kontroll muudavad Nominationi ehted tugevuse ja vastupidavuse sünonüümiks. Kvaliteedi saladuseks on roostevaba teras, mille omaduste tõttu ei muuda Nominationi ehted kunagi oma värvi, tuhmu ega kulu ning jäävad kaunilt läikivaks väga pikaks ajaks.

Suurepärane viimistlus Foto: Nomination Italy

Tänapäeva visioon
Brändile on tähtis, et ettevõtte väärtused ja Made in Italy kvaliteet jõuaks kandjateni. Oma loomingut ja inspiratsooni kannavad edasi ka imekaunid hõbeehted. Itaaliale omane elegants, trendide järgimine ning kvaliteet on olnud läbi aegade neile olulised väärtused. Tegemist on pereettevõttega, Paolo Gensini koos abikaasa ja poegadega on iga päev ettevõtte tegemistega kursis. Nominationi ehtebrändi ehted on suurepärane kingitus kõikide tähtpäevade puhul ja eri vanuses ehtekandjatele. See elegantne, personaalse ja erilise tähendusega meene võidab iga kingisaaja südame. Nominationi ehete unikaalsus ei ole märkamata jäänud ka maailma kaunitele ja kuulsatele.

Võrratu ehe Foto: Erlend Staub

Õnnetoovad käeketid on leidnud Beckhamite, Jennifer Lopezi ja Britney Spearsi heakskiidu. Ei ole võimsamat inspiratsiooni ja loovuse allikat kui Itaalia ning ei ole midagi nii ajatult vastupidavat kui teras, mis teeb iga Nominationi ehte tõeliselt väärtuslikuks. Sarnaseid väärtusi jagab Eesti suurim juveelikaupluste kett Goldtime, kes on rõõmustanud juba mitu aastat oma kliente rikkaliku Nominationi ehete valikuga üle kogu Eesti. Ehtebränd on võitnud mitmete Eesti moetoimetajate ja stilistide südame. Nomination Italy ehted ootavad teid Goldtime’i kauplustes Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Kuressaares ja Narvas ning kõik kollektsioonid on saadaval ka e-poes.

Vaata lisaks:

Osale Anne & Stiili eksklusiivsel moereisil Itaaliasse. Vaata lisa: Anne & Stiili reis

Jaga
Kommentaarid