Te pole Eestis varem käinud, eks.
Justin Michael: See on mu esimene kord ja ma olen väga elevil! Tahaksin teie riigi ja kultuuriga väga tutvuda.

Olete öelnud, et teile ei meeldinud Euroopa joogakultuur.
Justin Michael: Veetsin peaaegu aasta Hispaanias ja üllatusin piiratud joogastiilide valikust. Arenemisruumi on. Olen elevil, et saan Eestis uusi innovatiivseid stiile tutvustada.

Mis teid hingemaailma tõi?
Justin Michael: Ma teadsin juba väiksena, et mind saadab igapäevaelus midagi suuremat kui ma ise. Ajapikku hakkasin mõistma, et võin luua oma unikaalse seose universumiga, siduda religioone ja praktikaid viisil, mis minuga enim resoneerub. Mulle nii meeldis see. Suutsin liikuda maailmas paindlikumalt ja teha valikuid, mis sobisid rohkem minu isikliku teekonna ja missiooniga, dharma’ga. Hämmastav, kui otseselt hingelisus mõjutab meie elu siin planeedil!

Mida jooga on teie elus muutnud?
Joogast on saanud minu elu koos hoidev liim. Jooga on andnud mulle tiivad, mis lubavad mul lennata nii kõrgele kui võimalik.

Õpetate joogat väga huvitavalt, võiks öelda isegi humoorikalt. Järelikult peate huumorit oluliseks?
Absoluutselt. Jooga tähendab „ühendust“. Kui soovime jooga ajal kogeda kõiki tundeid, peame muutma selle mänguliseks, tooma sisse huumori, sest see loob elus rõõmu. Kui jooga ei too meile rõõmu, jääme ilma tähtsast osast.

Mida Haapsalus teilt oodata võib?
Ma tahan, et eestlased lahkuks festivalilt muutunult. See kogemus ei tohi lõppeda festivaliga. Minu õpetus toob uusi tuuli osalejate joogapraktikasse kui ka igapäeva- ja tööellu.

Muusikata kujutate maailma ette?
Kindlasti mitte. Muusika ühendab inimesi. Nii sünnib ühiskond. Muusika aitab meil luua üksteisega ühendust moel, mida sõnad ei suuda. Eestlasi ootab suur üllatus! Ma esitan oma laule ja ühendan meid kõiki, kuigi meie kultuurid on erinevad.

Kuidas te defineeriks õnne?
Õnn on nagu muskel. Seda on võimalik arendada. Parim viis selleks on üles näidata tänulikkust. Enamiku arvates saab tänulik olla vaid õnnelikuna, tegelikult peate olema aga tänulikud, et saaks õnnelikuks. Minu eesmärk on tuua inimeste ellu tänutunnet, et nad kogeks õnne, mida nad väärivad.