Prantsuse naised on kuulsad punase huulepulga kandmise poolest, aga see ei satu kunagi nende hammastele (ilmselt suurim jumestamisel tehtav viga). Mis on nende saladus? Kui oled huulepulga huultele kandnud, aseta nimetissõrm huulte vahele ja aja huuled prunti, et üleliigne huulevärv eemaldada.

2. Ära kanna valet tooni jumestuskreemi

Prantslannadel ei ole kunagi lõual veidrat jumestuskreemijoont, mis viitab, kui erinevat tooni su jumestuskreem nahast on. Selle asemel, et kanda paks kiht jumestuskreemi nahale, eelistavad prantslannad loomulikku ja vaid kergelt jumekat nahka. Vaheta oma tugeva katvusega jumestuskreem välja õrnema vastu, siis on kindel, et see ühtlustub nahaga paremini ja jätab kaunima tulemuse.

3. Ära kitku kulme üle

Kõige lihtsam viis näha prantslanna moodi välja, on oma kulmupintsetid mõneks ajaks üldse ära peita. Kuigi prantslannade kulmud on tihti isegi liiga tihedad ja pikad, panevad nad rõhku nende harjamisele ja näevad seejuures suurepärased välja.

4. Ära kontuuri liiga palju

Sa ei leia iial tõelist prantslannat, kellel on nina täiuseni ära kontuuritud ja põsesarnad säravad nagu päike. Nad oskavad oma parimate omadustega mängida ja lisavad ka highlighter’it nii, et tulemus on jätkuvalt loomulik. Selle asemel, et mitmeid eri highlighter’eid nahale kanda, kasuta näo kõrgemates kohtades näoõli, mis toob välja sinu välimuse parimad omadused.

5. Ära mine magama meiki eemaldamata

Mõtled, kuidas nad saavad hakkama peaaegu ilma meigita? Sellepärast, et prantslannad hoolitsevad oma naha eest väga hästi. Mõtle sellele järgmine kord, kui meigiga magama lähed...

6. Ära “prae” oma juukseid

Kuumtöötlemise asemel hoia oma juuste naturaalset tekstuuri. Kanna kahususe vähendamiseks juustesse juukseõli ja su lokkis, lainelised või sirged juuksed näevadki alati šikid välja.

7. Ära lase oma maniküüril kuluda

Kas sa oled kunagi kohanud prantlannat, kelle küüned pole hoolitsetud? Meie ka ei ole. Seega pühenda maniküüri tegemisele alati aega ja kanna värvilise küünelaki alla alati baaslakk ning peale kattelakk. See tagab, et su maniküür näeb alati hea välja ja püsib kauem säravana.

Allikas: The Zoe Report