Fotograafia on mind viinud erinevatesse maailmaosadesse. Kõige kaugemad nurgad on olnud läänerannikul Hawaii ja idarannikul Uus-Meremaa. Aga hetkel olen hoopis Ameerikas ning kogun inspiratsiooni ja lõhun rutiini, mis võib aeg-ajalt pildistades esile tulla.

Millised on sinu lemmikud kliendid, millised lemmikud tööotsad?

Lemmikud kliendid on inimesed, kes tulevad minu juurde minu enda pärast ning neil on kaasas äge idee. Neile ei ole oluline eelarve ja neil pole kitsas silmavaade. Nad annavad mulle üsna lahtised käed, aga samas on neil olemas ka konkreetne visioon. Mulle meeldib, kui klient teab, mida ta soovib, kuid ta ei sea piire mu loomingule.

Räägi pisut, kuidas jõudsid investeerimise juurde? Kas oled finantsiliselt vabaks saanud?

Investeerimise juurde jõudsin Kiyosaki raamatuid lugedes. See istutas mu pähe mõtte, et üks hetk soovin ka mina olla finantsiliselt vaba. Kui sealne info oli end ammendanud, haarasin endasse ka kohalikul turul tegutsevate investorite tarkusi – põhiliselt Investeerimisraadio ja Jaak Roosaare raamatute näol.

Investeerimine on iseenesest üsna passiivne tegevus ning hetkel kulub sellele vast mõned tunnid kuus. Põhimõtteliselt olen saavutanud finantsvabaduse.

Suur osa meie lugejaid on naised. Kas ka naine võiks olla investor?

Kindlasti võib ka naine investor olla. Ma tunnen, et see peaks tegelikult olema justkui kõigi kohustus, sest kui sina oma tuleviku pärast ei muretse, siis kes seda veel teeb!? Õnneks tuleb iga aastaga järjest rohkem ka naisinvestoreid turule. Väga head tööd on siin teinud Kristi Saare, kes on minu silmis naisinvestorite pioneer!

Kui sinust pilte vaadata, näed sa alati väga hoolitsetud ja stiilne välja. Kui oluline on sinu jaoks su välimus?

Kõike, mida piltidel nähakse, ei saa kullana võtta. Kui ma olen kodus omas keskkonnas, siis kannan dresse ja habe kasvab pikaks. Aga kui olen väljas, siis püüan ikka esinduslikum olla. Minu jaoks ei ole välimus nii tähtis, et peaksin juuksekarva lõhki ajama. Olen selline, nagu olen, ja kui ma ise olen rahul, siis see on kõige tähtsam.

Aga fotograafid peavad vahel hea pildi saamiseks ka mööda maad roomama. Sina ei karda käsi poriseks teha?

Fotograafina tuleb igasuguseid olukordi ette. Roomad poriloigus, hüppad üle okastraadi või matad ennast lumme. Eelistan pildistamisel kanda mugavaid ning praktilisi musti riideid. Minu jaoks on riided tarbeesemed ning neid ei peaks üle tähtsustama.

Millised märksõnad su isiklikku stiili iseloomustavad?

Mu isiklikku stiili iseloomustab mugavus, praktilisus, lihtsus ja tume toon. Nagu kunstnikud ikka, eelistan ka mina tumedaid toone, eriti musta. Kõrge kraega kampsunid ja mustad teksad on alati väga hea valik.

Mis on su lemmik riideese sinu garderoobis? Millised brändid sulle meelt mööda on?

Mu lemmik ongi must kõrge kraega kampsun. Brändidest meeldib mulle väga Zara looming, sest minu jaoks on seal kvaliteedi, hinna ja väljanägemise suhe hästi paigas.

Kui palju sa viimase aja trende järgid ja nendega kaasas käid? Kas tead, mis on 2019. aastal meestemoe kuumim sõna?

Kui aus olla, siis ma ei jälgi viimase aja moetrende ning pidin guugeldama, et teada saada, mis selle aasta meestemoe kuumim sõna on.

Kui tihti sa ülikonda kannad? Tänapäeva noored eelistavad ju ka pidulikumal üritusel teksapükse ja triiksärki kanda. Kas sinu jaoks on oluline aeg-ajalt ülikonda selga tõmmata?

Ma arvan, et kannan ülikonda kord või kaks nädalas. Usun, et fotograafina üritustel pildistades tuleks olla esinduslik ning alati on parem overdress’ida kui underdress’ida.

Milline naine sind köidab?

Mind köidab naine, kes on oma kehas enesekindel. Stiilne naine on maitsekas. Ta kannab seda, mis talle meeldib ning teda ei huvita teiste arvamus.

Mis võiks ühe naise garderoobi kindlasti kuuluda?

Ühe naise garderoobis võiks kindlasti olla must kleit. See on hea praktiline riideese, mis sobib igaks olukorraks ja elujuhtumiks.