Et testimine paremini õnnestuks, ajasin habeme maha – ainult vuntsile keskendudes sain paremini ja intensiivsemalt pesemiskogemusele kontsentreeruda. Toode jättis näole mõnusa tunde. Selle lõhn oli karge, põhjamaine ning meeldiv, toime tegi vuntsi kohevaks ja pehmeks. Tekitas hea tuju ja enesekindla meeleolu. Selline ilmselt peakski üks korralik ilutoode olema.

2. SÜGAVPUHASTAV MASK 71.- Eisenberg

Kreemjas sügavpuhastav näomask oli paras üllatus. Esiteks sisaldas see lisaks vajalikele ja erilistele ainetele ka seeneekstrakti, mis andis kogu kraamile korraliku laksu funky’t kevadelõhna. Lisaks on näomaskil ka korralik ehmatav efekt – olles selle peale kandnud, sain kodus naist ja lapsi ehmatada ning palju elevust tekitada. Soovitan nii toime kui ka efekti poolest.

3. TOONIK 33.- Whamisa, ökoloogiline lehetoonik meestele

Suhtusin toonikusse väikese eelarvamusega, kuna ei osanud sellele esialgu väljundit leida. Teadsin, et iga nädal ma seda kasutada ei viitsiks. Siis aga turgatas pähe: see toode oleks omal kohal päev pärast Winny Puhhi kontserti. Tundub, et aaloe- ja bambuseekstrakte sisaldav toonik on suurepärane turgutus ja kosutus kurnatud nahale.

4. VANNIPOMM 6.50 Lush Peach ja 5.50 Lush Aubergine

Olen suur vanniskäimise fänn, mistõttu oli mul väga hea meel testida erinevaid vannipomme. Parima mulje jätsid mulle kaks toodet: mõnusa värske lõhnaga Peach ja hardcore baklažaani­kujuline lilla vannipomm. Üllatusin, et selline väike vannipomm suutis kogu vanni lillaks värvida. Oleks nagu kaaliumpermanganaati vette lisanud! Toote lõhn oli mõnus ja hiljem tundus ka nahk väga pehme. Kuna kuulasin vanni­tamise kõrvale suht valjult käredat teknomuusikat (Paula Temple), sai pesuskäigust üpris psühhedeelne kogemus.