Kui figuur lubab! Oksana Tanditi loodud kõhtu paljastav topp ja kõrge värvliga seelik on kooslus, mis sobib üksnes noorusliku meelega naisele. Kanna pidudel või anna ketside ja kõhukotiga igapäevane ilme.
KÄT-i disainer Kätlin Kikkas mängib erinevate tekstuuridega. Narmaste ja tikanditega kaunistatud pluusike on tõeline pidude täht. Glamuuri tasandab range viikidega püksipaar.
Peale loomamustri on moes ka ruudud. Oksana Tanditi suvekollektsiooni „Paradiisilind” kuuluv kostüüm on äge nii koos kui ka eraldi kandes. Eest nööbitav vest võib kavalalt stiliseerides olla ka kleidi eest.
Vaoshoitum. Oksana Tanditi loodud virsikukarva alla-põlve-kleit on ustav kaaslane kõikjal, olgu vaja tööl oma sõna maksma panna või sõpradega mõni kokteil rüübata.

Trendisuundi maailma moelavadelt

Kui soovite ideid ammutada välismaa moeloojatelt, siis tasub suunata pilgud Gucci, Tom Fordi ja Paco Rabanne’i poole.
Paris, ready to wear, Womenswear, spring summer 2019, Paco Rabanne

1. Narmad. Tom Ford, Marcel Ostertag ja Oscar de la Renta on andnud klassikalisele vesternist pärit stiilile moodsa tõlgenduse. Narmaid saab näha nii pidulikel kleitidel kui ka igapäevarõivastel.

2. Kõik loomamustrid on tänu Roberto Cavallile, Burberryle, Guccile ja Tom Fordile au sees – trendisuund purjetab endiselt moevoolude tipus ega näita veel vaibumise märki.

3. Neoonroheline ja lavendlililla on kaks põhilist sel hooajal populaarset moevärvi. Marc Jacobsi, Kate Spade’i ja Emilia Wicksteadi soositud õrn lilla toon on nende lemmik, kes sugugi ei armasta neoonvärve, mille Off-White on taas popiks teinud.

4. Paco Rabanne viskas kokku erinevad mustrid ning nüüd ei ole see ainult hipide ja boheemlaste pärusmaa, vaid trendihitt, mis ka pidudel silma paistab.

5. Suled-suled-suled! Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Loewe ja Gucci näitavad oma kollektsioonidega, et suled aitavad ideaalselt välimusele terakese glamuuri ja lopsakust anda.

6. Paljastatud õlg. Sel hooajal on moekas jätta paljaks ainult üks õlg. Ideid annavad brändid Self-Portrait, Preen ja Christopher Kane.

7. Heegeldatud võrk ei ole enam ammu üksnes vanaemade päralt. Disainerid nagu Chloé ja Altuzarra on teinud käsitööst jälle moehiti.

8. Carolina Herrera, Celine, Prada ja Jacquemus tõid moelavale romantilise mummumustri – olgu täpid suured või väikesed, kõik need on au sees.