Nahahoolduse alustala on muidugi puhastamine ja toniseerimine – selleta võid teinekord kõigi järgmiste etappide tõhususe täiesti ära nullida. Seepärast alustagi alati kõigepealt naha koorimisest. Selleks sobib hästi Pixi õrn näokoorija Hydrating Milky Peel, mis sobib igale nahatüübile. Eemaldab hõlpsalt surnud naharakud ning niisutab ja pehmendab nahka.

Pärast koorimisprotseduuri su beebipehme nahk lausa igatseb ühe mõnusa värskenduse järele. Kosutavat turgutust pakub näotoonik Milky Tonic, mis toidab nahka sügavuti ning tasakaalustab ja pehmendab seda.

SAMM 2 – erihooldus

Nahk puhas ja pehme, tasub liikuda edasi erihoolduse juurde, mis tooks näole värskust ja sära. Siinkohal tõttavad appi erinevad maskid. Mõistagi on see jällegi täitsa omaette maailm, mida avastada, sest maskide valik on lihtsalt niivõrd kirju. Seepärast kuula oma nahka ja vali välja mask, mis pakub just sellist toimet, mille järele su nahk januneb – olgu see siis toitev, niisutav või sära andev.

Üks probleem, millega tegusatel naistel ikka rinda pista tuleb, on tumedad silmaalused. Alati ei jõua oma kehale nii palju puhkust anda kui vaja ning tihti kipub väsimus endast märku andma hommikuse paistetusena silmade all. Õnneks tulevad sellistel puhkudel appi Pixi geelpadjad DetoxifEYE. Eriti mõnus, kui hoiad neid enne kasutamist külmkapis – see jahutav tunne, mis siis tekib, on nii meeldiv ja värskendav, et kui muidu võib näohooldusrutiin teinekord üpris tüütu tunduda, siis nende geelpadjakeste kasutamisest võib täitsa sõltuvusse jääda.

Kindlasti ei taha keegi meist tervitada suve tuhmi jumega. Teinekord aga lihtsalt on nii, et olgugi et oled piisavalt päikesevannis vedelenud ja juba üsnagi jumekas, ei ole nahal seda ihaldatud mõnusat sära ja värskust isegi suve keskpaigaks. Appi tuleb noorendav kangasmask Plump Collagen Boost, mis hoiab naha niisutatud ja kaitstud ning taastab selle elastsuse.

SAMM 3 – silmad ja huuled

Nagu ka ennist mainitud sai, kipub väsimus endast enim märku andma silmade all. Hoolimata sellest, et suuremal osal meist on kombeks sättida oma puhkused suveaega, teavad ju kõik aktiivsed inimesed omast käest, et tegelikult kipub puhkus sageli töönädalast tegusam olema – küll reisiks, küll väisaks kõiksugu üritusi, külastaks sõpru-sugulasi. Nii veab ettekujutus sellest, kuidas suvel on kindlasti nahk puhanud ja värske, meid sageli alt, sest tegelikkus on sootuks midagi muud. Üks hea abimees, mis sellisel puhul veel appi tuleb, on jahutava toimega silmaümbrusseerum, mis niisutab ja võitleb väsimusmärkide vastu.

Peale silmade vajavad suvel erilist hoolt ja turgutust meie huuled. Talviti on küll kombeks oma külmast katki läinud huultele palsamit peale kanda, aga suviti ununeb paljudel nende eest hoolitseda – olgugi et päike teeb huuled hellaks ja tundlikuks ning neid kaitsta on sama oluline kui kogu ülejäänud keha.

Alustada tasuks toitvast huulte koorijast ja palsamist Nourishing Lip Polish, mis taastab katkised huuled ning niisutab neid sügavuti. Koorija masseeriv otsik stimuleerib vereringet huultes, jättes huuled pehmeks ja lopsakaks.

Seejuures tasub suvel tugeva pigmendiga huulepulkade asemel eelistada õrnema pigmendiga tooteid – hea oleks, kui neil oleksid ühtlasi hooldavad omadused. Näiteks hooldavat ja toonivat huulepulka Shea Butter Lip Balm on kerge kasutada ning sellel on sügavniisutav toime. Kusjuures endale sobiva leiab igaüks, sest toodet on lausa kuues toonis.

SAMM 4 – niisutus

Selleks et me suvel oma nahale liiga ei teeks, on omal kohal ka taastavad seerumid, mis niisutavad ja toidavad nahka ning tõttavad appi juba kahjustunud nahale. Üks sellistest on näoseerum Hydrating Milky Serum, mis parandab naha tekstuuri ja on intensiivne niiskuse lukustaja, jättes naha pringiks ning toniseerituks.

Teine asendamatu suvine abimees on glükoolhappega näoseerum Glow Tonic Serum, mis koorib õrnalt surnud naharakud, silub naha pinda ning toob esile uue ja särava jume. Nooruslik ja kaunilt särav nahk on garanteeritud!

Päeva jooksul annab su nahale värskuse, niisutuse ja sära näosprei Vitamin Wakeup Mist, millel on ühtlasi ka jahutav efekt. Asendamatu toode, millega oma tuhm jume ellu äratada ning näkku suvist kuma lisada.

SAMM 5 – make-up

Suvine meik võiks olla võimalikult õrn, kerge katvusega ja loomulik. Milliseid tooteid sellise tulemuse saavutamiseks kasutada? Enne veel tuleks aga oma nahk meigiks ette valmistada ehk alusta hoopiski kerge tekstuuriga geelkreemist pHenomenal, mis on tugeva niisutava ja rahustava toimega. Kui nahk niisutatud, ühtlusta nahatooni meigialuskreemiga Flawless Beauty, mis jätab naha loomulikult säravaks ning loob meigile kinnitava põhja.

Suviseks jumestuskreemiks sobib hästi tooniv geelkreem H20 Skintint, mis on kerge katvusega ning laseb nahal hingata. Hoolimata sulgkergest koostisest ja õrnast tekstuurist püsib kreem siiski peal kogu päeva.

Imeilusa helgi ja õrna sära põsesarnadele loob Pixi särapuuder Glowy Gossamer Duo, mida on kahes toonis. Siidise tekstuuriga puuder annab kauni ja loomuliku kuma ka kulmuluule ja teistele piirkondadele, mida soovid rõhutada. Kui tahad anda põskedele natuke värvi, tuleb appi põsepuna Pixiglow Cake, mis on justkui sinu kuldpruun päikesepuuder, õrn põsepuna ja kerge särapuuder ühes.

Et mitte näha välja kui panda, on kuumal suvepäeval asendamatu toode Pixi veekindel ripsmetušš Lash Booster. Tugev pigment loob kaunid tumedad ripsmed, suurem hari eraldab ja lisab volüümi.

Suvisele meigile annavad värskuse huuleläiked, mis ideaalis võiksid olla ka niisutava toimega. Kui soovid lisada huultele 3D-kuma, siis tõeliselt rikkaliku sära eest hoolitseb Pixi huuleläige LipLift, mis niisutab, hooldab ja lisab huultele volüümi.

Lõppviimistlusele paneb aga punkti Pixi meigifiksaator, mis kinnitab meigi ja pikendab selle püsivust.

Tutvu kõigi Pixi toodetega siin.

Jaga
Kommentaarid