Sinu leivanumbriks on pikali viskamine ning naudisklemine. Sündmuste tavaline käik on, et partner hellitab sind keelega kõigist võimalikest kohtadest, sellele järgneb seks ning ongi kogu lugu. Isegi kui vahel kaaslasele “vastuteene” osutad, ei kesta see sama kaua kui tema pingutused ning sa pole pooltki nii pühendunud.

2. Su lemmikpoosid on misjonär, kaisutus ja laisk koerapoos

Need asendid on võrdlemisi sarnased sellele, kuidas inimesed tavaliselt magavad, mis omakorda tähendab, et seks sinuga ajab haigutama ning peaksid fantaasia kiiremas korras tööle panema. Kuigi pühapäevahommikune unine kaisuseks aeg-ajalt väga mõnus, siis sellest üksi ei piisa.

3. Sa annad kohe märku, kui sul on natukenegi ebamugav

Sulle jääb arusaamatuks, kuidas inimesed saavad pärast seksi avastada, et neil on verised küünejäljed seljal, vaiba hõõrumisest marraskil põlved ning muhud kuklas, sest sina hakkad kohe virisema, kui mõni ihuliige veidigi vale nurga alla satub.

4. Sidumismängud meeldivad sulle, kuna siis ei pea üldse midagi tegema

“50 halli varjundit” on sulle piibliks, kuna sealne peategelane oli voodis sinu täpne koopia. Kinni sidumine ning allumine on hea vabandus mitte millegi tegemiseks. Sa lihtsalt vedeled, kuna oled nagunii kinni seotud.

5. Sa ei saa isegi keset seksi silmi teleriekraanilt lahti

Tead küll seda hetke, mil lebate kallimaga diivanil, vaatate Netflixist mõlema lemmikseriaali ja ta hakkab üha tungivamalt märku andma, et võiks veidi hullata. Algul ohkad tüdinult ning seejärel annad survele järele, ühe silmaga endiselt seriaalitegevustikku jälgides.

6. Sul on üsna mitmeid lelusid

Kas sa ostsid oma esimese vibraatori kohe, kui enam ei pidanud muretsema, et vanemad selle üles leiavad? Nüüd on sellest saanud sinu lahutamatu kaaslane, sest milleks käsi kasutada, kui ülima naudingu saavutamiseks piisab sellest, kui üks või teine vidin õigesse kohta asetada.

7. Oled seksikalt ropu sõnavaraga

Kõik, mida füüsiliselt teha ei viitsi, korvad sa jutuga. Seksikas ja ropp voodisõnavara on sul laitmatult selge ning tegelikult on see päris erutav omadus. Kuigi see on üks asi, mida sa enda juures muutma ei pea, siis oleks tore, kui vahel ka reaalsed teod jutuga kokku langeks.

Jaga
Kommentaarid