Tänaseks on Subway arenenud üheks kõige vastutustundlikumaks kiirtoidu pakkujaks maailmas, kasutades suuresti vaid eetilisi ja ausaid toiduaineid ning tervislikumaid komponente.

Toome esile 10 fakti, mida Sa suure tõenäosusega enne Subway ega seal valmistatud võileibade kohta ei teadnud:

1. Iga Sub ehk võileib sisaldab üht portsjonit viiest soovituslikust juur- ja puuvilja päevasest kogusest, mida on esile toonud nii WHO kui ka riiklikud tervise arengu instituudid.
(WHO järgi peaks iga inimene sööma päevas 5 peotäit puu- ja/või köögivilju päevas, millest üks portsion on vähemalt 80 g)
2. Kõik Sub'id on transrasvade vabad ja ei sisalda hüdrogeneeritud rasvu ega õlisid.
3. Võileibade valmistamisel kasutatakse madala rasvasisaldusega saiasid ja leibasid.
4. Subway toodetes on kasutatud vaid vabajooksukanade munasid.
5. Kõik oliivid, mida võileibades kasutatakse, on käsitsi korjatud.
6. 2015. aasta jooksul lähevad kõik Subway võileivapoed üle maailma üle sertifitseeritud õiglase ja jätkusuutliku palmiõli kasutamisele.
7. Subway võileivapoodidest üle maailma on võimalik valida enam kui 38 miljoni erineva võileiva retsepti kombinatsiooni vahel.
8. Enamik pakenditest, mida toiduainete või valmis võileibade pakendamiseks kasutatakse, on valmistatud taaskasutatud materjalidest: näiteks salvrätid on valmistatud 100% taaskasutatavast paberist, salatikausid on valmistatud 95% ulatuses taaskasutatavast materjalist jne.
9. Subway müügikohti on maailmas rohkem kui McDonaldsi restorane. Subway on alates 1965. aastast avanud keskmiselt 2 uut söögikohta päevas.
10. Aastaks 2018 on Subway plaanide kohaselt avatud 50 000 võileiva poodi üle maailma. Ainuüksi 2014. aastal pakuti tööd enam kui 410 000 inimesele – töökohtade arv on järjest kasvav.