Siin on 10 põhjust, miks kanda pihasoojendajat:

1. Parem vereringe – Looduslikust ja elastsest materjalist mugav CHECCA haramaki hoiab keha sisetemperatuuri kõrgena, ergutades vereringet elutähtsates organites ja seega kogu kehas. Seega aitab pihasoojendaja hoida käed ja jalad soojana, ükskõik kui külm väljas ka ei oleks!
2. Kohene lõõgastus – Soojendaja aitab Sul mõnusalt lõõgastuda, seda eriti magama minnes.
3. Parandab seedimist.
4. Aitab hoida piha saledana – Kuna pihasoojendaja on elastne ja järgib täpselt keha piirjooni, siis aitab see ka kõhupiirkonda visuaalselt saledamaks muuta.
5. Kaitse – Pihasoojendaja kaitseb keha keskosa õrna nahka külma, tuuletõmbuse ja muude kahjulike keskkonnategurite eest. CHECCA pihasoojendaja kaitseb ka neerusid, mis on traditsioonilise idamaade meditsiini järgi kauakestva tervise alus. On tõestatud fakt, et külmetushaigusi tekitavad peamiselt bakterid. Külm piht on bakterite paljunemiseks ideaalne keskkond. Baktereid on kõikidel inimestel, kuid nad hakkavad probleeme tekitama siis, kui keha jahtub. Just talvise pakasega kimbutab paljusid ka krooniline põiepõletik, mismõttu on nad sunnitud ravimeid tarvitama. Seega on olulisem haiguste ennetamine kui ravimine. See ei tähenda aga, et peaksid vahetama välja kogu oma garderoobi. Võid endiselt kanda moekaid teksaseid ja lühikesi jopesid, kuna olemas on aksessuaar, mis on moekas, värviline ja mugav, kuid samas vajaduse korral kergesti varjatav!
6. Soojem ja õhem – Pihasoojendaja soojendab keha seestpoolt, aidates seega tõsta kogu keha temperatuuri, ilma et oleks vaja kanda pakse riidekihte. Seega on pihasoojendaja ideaalne erinevatel välistingimusi nõudvatel spordialadel, nagu näiteks suusatamine, jooksmine, rattaga sõitmine või rulluisutamine. Väga hästi sobib see ka rahulikemate joogastiilide puhul. Pihasoojendajat on hea kanda ka enne ja pärast treeninguid, et selga ja kõhtu külma eest kaitsta ja treenitud kohti soojas hoida.
7. Leevendus – Pihasoojendaja leevendab alaseljavalu ja väiksemaid kõhuärritusi piirkonda soojendades, mis teadaolevalt aitab vähendada naistel menstruatsioonikrampide põhjustatud ebamugavustunnet.
8. Toetus – Pihasoojendaja toetab kõhtu ja alaselga. Väga hästi sobib see ka naistele, kes on just äsja sünnitanud. Nimelt aitab pihasoojendaja kõhupiirkonda toetada, et kõik saaks tagasi omale kohale liikuda.
9. Hoiab keha loomulikku temepratuuri – Pihasoojendaja tagab Sulle mugava enesetunde aastaringselt, mitte üksnes külmadel talvepäevadel. Neid võib kanda ka suvel, kui konditsioneer viib tasakaalust välja meie keha loomuliku temperatuuri. Vaid ühe soojendajaga piha ümber hoiad keha soojana sealt, kust seda enim vajad!
10. Moekas aksessuaar sinu garderoobis – Pihasoojendajat võid kanda ka moeka aksessuaarina. Kunagi kanti seda Jaapanis peamiselt alusrõivana, kuid viimastel aastatel on soojendajad leidnud tee tagasi Jaapani moodi nii moe- kui ka terviseaksessuaarina. CHECCA pihasoojendaja ei ole üksnes praktiline, vaid mitmekesistab ka Sinu garderoobi. Seda on saadaval eri värvitoonides, mille seast leiab iga naine oma maitsele ja isiksusele sobiva. CHECCA pihasoojendaja saab peita alusrõivana särgi alla või kanda seda aksessuaarina riiete peal. Nipp rasedatele: Pihasoojendaja hea omadus on ka see, et kui Sul on mõni lemmikpluus, mis rasedusega on väikeseks jäänud ja jätab kõhu paljaks, siis pihasoojendaja lahendab ka selle probleemi!