H&Mi kõrge kontsaga mustad kingad

2. Pahkluud embav sandaal
Pahkluud ümbritseva rihmaga sandaal ühtlasi sobib ilmselt iga asjaga ning lisab jalgadele pikema ilme. Plusspunktid beeži värvivaliku eest.

Pahkluurihmaga sandaal

3. Läikiva pinnaga poolsaabas
Läikiva pinnaga pahkluud kattev saabas lisab välimusele teravust ning ajab asja ära nii teksade kui kleidikestega kandes.

Veronica Beardi poolsaapad


4. Luksuslik madal king
See meestemoest inspireeritud jalanõu on hakanud asendama mugavaid baleriinikingi, millega igapäevaselt ringi liikuda. Kui mugavast madalast kingast rääkida, siis soovitame kas klassikalist musta või erksavärivilisi toone.

5. Loomaprindiga kontsaking
Ussinahast või leopardimustriga kontsaking lisab riietusele kirgliku joone. Seda iseloomukat ja silmapaistvat jalavarju sobitatakse aina rohkem kokku ka teiste mustriga.
Leopardimustriga sukksaapad

6. Metallik
Metallivärvi kontsakingad sobivad hästi õhtuse rõivakomplekti juurde, aga annavad hea efekti ka päevasel ajal. Ära pelga tagasihoidlikule riietusele sära anda, kandes madalaid mugavaid kingi!

Hõbedased madalad kingad

7. Laia kontsaga kingad
See 90ndate stiil on tegemas tõsist tagasitulekut ja endiselt populaarne. Keskmise kõrguse ja laia kontsaga king lisab välimusele pikkust ilma, et annaks järele mugavuses.

plokk-kontsaga rihmikud

8. Mugavad ketsid
Lõpuks ka Eesti tänavad vallutanud ketsid on tõeliselt mugavad nädalalõpu jalanõud, mida on hea kokku sobitada nii teksade kui moekate kleitidega.


9. Madalad sandaalid
See üldlevinud suvine king sobib kõigega, alustades rebitud lühikestest pükstest ja lõpetades õhuliste suvekleitidega.

Sandaalid

10. Pika säärega madalad saapad
Pika säärega madalad ratsastiilis saapad näevad alati ajatud välja. Nad on kantavad nii sügisel kui talvel ja on stiilseks täienduseks näiteks igapäevasele t-särgi ja teksade kombole.


11. Iga ilmaga kantavad saapad
Eriti just Eesti kliimas on iga ilmaga kantavad saapad kohustuslikud iga inimese kapiriiulil, et kahlata läbi nii lumest kui jääst.

Steve Maddeni saapad

Allikas: Harper's Bazaar