1. Vaheta nööbid välja
Vahetades nööbid välja mantlitel, kampsunitel ja isegi siidist särkidel, annab see neile automaatselt luksuslikuma ilme. Eelista kvaliteetseid ühevärvilisi või mustriga nööpe.

2. Vii riided keemilisse puhastusse
Vii oma topid, püksid, kleidid, seelikud ja ka raskemad esemed nagu mantlid ja jakid keemilisse puhastusse. Keemilised puhastused kasutavad teistsuguseid pesuvahendeid, mis on säästvad nii loodusele kui ka kangastele. Nii ei kulu nad nii kiiresti läbi ja sa saad neid kauem kanda, pluss nad näevad alati keemilisest puhastusest tulles head välja.

3. Eemalda liigsed aksessuaarid
Võttes oma kotilt või pluusidelt ära liigsed aksessuaarid, õlarihmad ja rippuvad ketid, muudad sa nad automaatselt elegantsemaks. Vähem on rohkem!

4. Kanna oma asjade eest hoolt
Võttes rohkem aega, et hoolitseda oma riiete, kottide ja kingade eest, isegi kui nad ei ole just kõige kallimad, tagab selle, et nad kestavad kauem. Enne kottide või jalanõude hoiustamist topi nad ajalehti või salvrätte täis, vaheta regulaarselt sisetaldu ja kasuta riidepuul rippuvate riiete hoiustamisel kaitsekotte.

5. Külasta kingseppa
Investeeri oma kingadesse ja vii isegi oma Zara kingad kingsepa juurde. Uued kontsad annavad kingadele alati värskema ilme. Ära unusta ka oma jalanõusid regulaarselt puhastada.

6. Hoiusta korrektselt
Ära hoiusta riideid, mis võivad välja venida, riietepuul. Voldi nad kokku ja pane kas karpi või kappi nii, et raskemad esemed oleksid allpool ja kergemad peal. Riidepuul hoiustades ära pane ühele puule rohkem kui üks ese. Nii väldid riiete kortsumist ja vormi kaotust.

7. Vaheta koti rihmad välja
Rihmade väljavahetus võib tunduda tülika ja aeganõudva tööna, kuid see kõik on seda väärt. Lastes vahetada välja ainult koti rihmad muudab see automaatselt selle välimuse paremaks.

8. Eemalda etiketid
Teienkord ainuüksi riiete etikettide vaatamine võib muuta sinu arvamust sellest. Võta käärid ja eemalda kõik soovimatud etiketid. Kui nüüd keegi uurima peaks, et kelle toodangut sa kannad ja tahab seda etiketilt uurida, saad ütelda, et see on vintage.