Kollektsiooni nimetus “Fresh Leaves” tuleneb Timberlake soovist jätta endast jälg ning pakkuda värsket lähenemist ajatutele rõivastele, mida anda edasi järgmistele põlvkondadele. Koostöös Justini ja Levi’se® brändi disainimeeskonnaga anti rõivastele uus elu. Tuttavatele elementidele, värvidele, mustritele ja siluettidele lähenetakse värske nurga alt.

“Rõivad on samaväärne element muusiku loomingulises protsessis ja esituses kui muusika ise. See kollektsioon on minu püüdlus jagada oma kogemust fännidega,” lisas Timberlake.

Ühine eksklusiivne kollektsioon loodi mitmeetapiliselt, nii brändi San Francisco Eureka innovatsioonilaboris, Levi’se® arhiivides ja nende Los Angelese showroom’is nimega Haus of Strauss. Tulemuseks valmis 20 riideesemega meeste rõivakollektsioon, mis on ühtaegu ootamatu ja modernne, samas säilitab klassikalise joone.

“Meil Justiniga tekkis ühine tunnetus pea koheselt, kui hakkasime looma esemeid, mis ühendasid juba tuttava millegi ootamatuga. Inspireerituna Justini muusika taga peituvatest lugudest kasutasime klassikalisi materjale - purjeriie, tartaanmuster, kamuflaaž, flanell, šerpa ja teksa ning panime need juba olemasolevatesse vormidesse, aga segasime tänavastiili elemente modernse lähenemisega,” rääkis Katyn Hillman, Levi Strauss & Co tootejuht.

Debüütkollektsioon tutvustab brändi rõivaste detaile, pannes rõhku käsitööle ja kõrgklassikangale. “Fresh Leaves” pakub tänavastiili, mängides proportsioonide, suuruste ning erinevate pikkustega, lisades kapuutse teksajakkidele ja särkidele.

Tänu kollektsioonile saab uue lisa Levi’se® teksade portfoolio - 501® Slim Taper on uusim liige. Disain on inspireeritud sellest, kuidas Justin kannab oma 501® teksapükse. Teine esile tõstetud riideese on kamuflaažmustriga Trucker teksajakk, prinditud digitaalse lasertehnoloogia abil.

Timberlake tegi esmakordselt koostööd Levi’sega®, kui tal paluti Trucker teksajaki 50nda aastapäeva puhul stiliseerida isiklik tagi. Partnerlus arenes sealt edasi, kui Levi’s® tähistas laulja tuuri algust kaheksa ainulaadse riideeseme loomisega (teksajakid ja flanellsärgid), mida Justin kandis ka terve tuuri vältel laval.