Selleks et päikesepistet saamata ilusat ilma nautida, peaks suvel pikemaid käike tehes ja rannas peesitades kindlasti kandma kübarat või mõnda muud trendikat peakatet, mis näole varju annab. Siis on silmad ja näonahk ohtlike kiirte eest kaitstud ning kui kasutad ka päikesekaitsekreemi, oled teinud omalt poolt kõik, et nägu noorena hoida. Ehkki päike kosutab meid D-vitamiiniga, hoogustab ta ühtlasi naha vananemist ja kortsude teket.
Faithfull The Brandi kalamehestiilis mütsil saab päikeseprillide näitamiseks ääre üles keerata. Kui soovid nägu varjus hoida, keera äär tagasi. Puuvillane kangas laseb peal kenasti hingata. Hind 83.–

Kui austad daamilikku stiili, kanna laia äärega kübarat. Kui eelistad minimalistlikku šikki joont, heida pilk maskuliinsemale kaabule.

Retromõjutustega Rag & Bone’i nokatsi teeb ekstravagantseks ussimuster. Hind 80.–

Ent kui soovid proovida erinevaid stiile, pane pähe avatud pealaeosaga sportlik nokk- või kalamehemüts. Mõlemad on moelavadel laineid löönud ja tänavapilti mitmekesistama ilmunud.

Päikeseprillid

Ereda valguse käes tuleb kanda korralike klaasidega päikeseprille, mis ka päriselt kaitsevad silmi ohtlike kiirte eest. Moevoolud soosivad suuri ja värvikirevaid prilliraame, millele on antud sportlik ja minevikust tänapäeva hüpanud tõlgendus.
Vastandiks suurtele prilliraamidele: Versace kolmnurksed roosad prillid teevad ilme nooruslikult mänguliseks.

Metalse läike, julgete toonide ja kuju ning leopardimustriga vürtsitatud prillid on kindla peale minek, kuid unarusse pole jäänud ka ümara ja kandilise kujuga ning nn kiisustiilis prilliraamid. Eriti moekad on ekstravagantse joone austajad, sest mõtteviis „mida rohkem, seda parem” on väga tervitatav.
Givenchy glamuursed prilliraamid ei ole tagasihoidlike jaoks. Naudi tähelepanu ja lase prillidel särada!