Ei ole juhus, et just see puhtust ja värskust sümboliseeriv värv on Ralph Laureni kindel lemmik. New Yorgi jõukamatele naistele orienteeritud margi loovjuht teab, et valge kõneleb oma kandja eest, saates möödujatele sõnumi: „Mul läheb ülihästi ja ma teenin piisavalt palju, et ei pea ühissõidukitega sõitma, pealegi pestakse mu maja esist kõnniteed igal varahommikul šampooniga.” Hoolimata oma pirtsakast loomusest on valge efektne nii päeval kui ka ööl, sobides kõikjale, ärikohtumistest kokteilipidudeni.

Moeblogijad teavad, et täisvalge komplekti ilu rõhutab parimal moel beež aksessuaar.

Neutraalse toonina sobib valge ka pealaest jalatallani kandmiseks, moodustades kauni ansambli õrnade pastelltoonide, eriti taevasinisega, ning beeži, halli või mis tahes muu loodusliku värviga. Valge mantel aitab eristuda rahvamassist ja kui paned ette tumedad prillid, siis näed välja nagu filmistaar. On täiesti uskumatu, kuidas valgete kiisukontsaga saabaste või minimalistliku koti mõjul muutub ka kõige tavalisem outfit eriliseks, justkui oleks selle kokku pannud professionaalne stilist.

Sinivereline punane

Punane on julgete valik, kuid edu saadabki just neid. See värv tõmbab tähelepanu ja sunnib kandjale järele vaatama. Otsustades punase kasuks, tuleb veenduda, et ka meik ja soeng oleksid laitmatud.

Moeikoon Vanessa Hong saabus Pariisi moenädalale punases nahkkostüümis.

Punase ja musta kombinatsiooni peetakse küll klassikaliseks, kuid selle koosluse tulemus jääb alati liiga dramaatiline. Proovi asendada must kaamelibeeži või koorelikööri tooniga, mis muudab komplekti argipäevasemaks ja nooruslikumaks. Korralik punane nahkkott või kingapaar lisab rõivakomplektile põneva nüansi ning kandjale staatust – värvi intensiivsust maandab sellisel juhul hall või kaamelikarva kašmiirkampsun. Kui on mõttes soetada punane mantel, eelista lakoonilisi lõikeid – detailidega koormatud mudelid võivad jätta ülepakutud mulje. Üleni punasesse riietuda on väga elegantne valik, mida aitab tänapäevasemaks muuta valge või heleroosa aksessuaar.

Vaikne öösinine

Tumesinine on kõige rahulikum ja ajatum toon, mis peale lugematute kombineerimisvõimaluste loob klassikalise paari kahe ülejäänud staatusevärviga. Tumesinine seostub korrektse, positsiooni demonstreeriva ja hästi istuva vormiriietusega, mida kõik südamepõhjas armastavad. Tihtilugu näib sinine eestlannade seljas isegi ilusam kui must, muutes figuuri visuaalselt pikemaks ja sihvakamaks.

Tumesinine, valge ja punane on ajaproovi läbinud trio, millega ei saa mööda panna, teavad Gucci ja Glam-o-meteri looja Viktoria Rader.

Sinine sobitub pea iga tooniga, kuid kõige šikim näeb see välja beeži ja halli seltsis. Sel hooajal aitab sinist jakki või mantlit nüüdisaegsemaks muuta trendikas, mis tahes värvigammas karusnahkne krae. Väga hästi sobib sama rõivaeseme juurde teine moelavade lemmik – loomamustriline aksessuaar.