Unusta mootorratturi stiilis tagi ning naudi suvel midagi värvikamat ja vallatumat. Suvine nahktagi on palju peenema joonega ja võtnud eeskuju šikkidelt pintsakutelt. Kanna uut lemmiktagi näiteks lillelise kleidi või šikkide lühikeste suvepükstega.

Miu Miu nahktagi üllatab eriti tugeva lilla värvitooni ja ülemõõdulise lõikega. Anna jakile veelgi vunki juurde, kandes seda näiteks koos loomamustrilise kleidi või pükstega. Hind 2950.–

2. Klassikaline trench

Jah, vihmamantel ei lähe kunagi moest ja sobib meie kliimasse ideaalselt! Ükskõik kas eelistad klassikalist kaherealist liivakarva mantlit või suurt või printmustriga stiili, tegemist on rõivaga, mida ei saa kanda üksnes külmal talvel. See sobib peaaegu kõigega, nii dressides ja tossudes nädalavahetuse veetmiseks kui ka enesekindlal sammul pidulikus kleidis teatrisse minekuks.

Trench- ehk vihmamantel ei lähe ilmselt kunagi moest! Kui soovid välimust värskendada, eksperimenteeri põnevate kangaste ja moodsate detailidega. Sportliku alatooniga päikeseprillid teevad komplekti veelgi moekamaks.

3. Beež pintsak

Beežist on saanud moeteadlike naiste lemmikvärv, mis on tugevasti kanda kinnitanud ja kandub hooajast hooaega. Naudi suviseid soojakraade, kandes linnas nahatooni pintsakut, ja võid olla kindel, et näed alati šikk välja. Kui tunned, et beež on sinu nahatooni jaoks liiga kahvatu, pane juurde mõni õhuline sall või värvikas aksessuaar. Hästi mõjub valgete rõivastega sobitamine.

Beež pintsak näeb eriti hea välja, kui kanda seda valge taustal.

4. Töömehestiil

Selle hooaja taasleitud suund on eriti minimalistliku joone austajate lemmik. Riietu kas pealaest jalatallani samasse värvitooni või kanna kerget jakki, kui soovid lihtsalt midagi õlgadele visata. Aksessuaarid võid valida pigem lihtsad ja teha panuse näiteks suurtele päikeseprillidele.

Ka töömehestiil võib olla pisut glamuurne, kui täiendada seda läbikumavate litritega. Meheliku disainiga teksatagi teevad pilkupüüdvaks punased huuled ja pidulik ridikül.

5. Naiselik tviid

Tviidkangas on mõnusalt soe ning näeb välja äraütlemata stiilne ja naiselik. Moemõjutajad on võtnud selle klassikalise jakistiili oma igapäevasesse garderoobi ja kannavad seda ka kulunud teksadega. Täienda välimust mõne lopsaka juukseaksessuaari ja kandilise käekotiga.

Modell ja DJ Zara Martin demonstreerib, et tviidjakk näeb ka minikleidi peal kaunis välja.

6. Retrolik teksarõivastus

Kui moepilti tekib midagi kulunut ja retrolikku, võetakse see kergesti vastu – tekib ju kohe tuttav ja kodune tunne. Kanna teksatagi, mis on saanud uue tõlgenduse klassikast ning näeb välja nagu heledaks kulunud ja pestud. Igasugused laiad varrukad ja pihta rõhutavad vööd koos suurte taskutega on samuti teretulnud.

Suur ja retrolik teksajakk seo vööga piha ümbert kokku. Näitleja Adèle Exarchopoulos annab välimusele glamuuri silmapaistvate ehetega.