Volangidega riideesemed on hakanud populaarsust kaotama ja moeteadlikud naised vahetavad need välja voogavast kangast kleidi vastu, mida sobib kanda nii päeval kui ka õhtul. Kõige värskem ja moodsam lahendus on erksad värvid.

Seltskonnatäht Nicky Hilton volangide alla mattunud kleidis, mis oli hitt eelmisel aastal.

2. Liiga suured jakid

Paistab, et sel aastal võib jätta hüvasti liiga suurte ehk oversized jakkidega. Laiad ja tugevad õlad ning mehelik lõige on päikselise kevade jaoks liiga tugev ja strukturaalne. Uuel aastal rohkem elegantsi!

Kuigi oversized riiete trend rahuneb kevadeks maha, on endiselt moekas kanda pintsakute ja mantlite peal vööd.

3. Pealaest jalatallani ühte marki riietumine

Selline stiil on sel aastal oma võlu kaotanud – enam ei ole trendikas näha välja, justkui oleksid maha astunud moelavalt. Üleni ühe brändi rõivastesse riietumine ei ole enam inspireeriv. Moeeksperdid soovitavad miksida erinevaid rõivaid, olgu siis tegemist eelmiste hooaegade kauba, vintage või luksusesemetega.

Modell Bella Hadid kannab pealaest jalatallani Diori.

4. Paljastatud õlad

2019. aasta asendab paljastatud õlgade stiili tänapäevasema ja lõbusama versiooniga, mis rõhutab seksikalt vaid üht õlga ning lubab näha välja veelgi mängulisem.

Uuel aastal on moes pigem lühikesed püksid kui õlgu paljastav pluus.

5. Üle põlve saapad

Uuel aastal anname jalgadele rohkem puhkust ja paneme üle põlve ulatuvad kõrge kontsaga saapad kõrvale. Poelettidel on aina rohkem näha pigem põlvedeni ulatuvaid ja poolsaapaid. Hoolimata sellest, et moemaailm armastab alati kõrgeid kontsi, on kevadmood pigem sportlike ja mugavate sandaalide päralt.

Modell Ling Piyadar kõrged üle põlve ulatuvad saapad võib uuel hooajal kappi jätta.

6. Mugav spordiriietus

Lendurijakkide ja dressipluuside asemele tulevad viisakad jakid ning aina vähem on näha mugavat spordiriietust. Trend ei kao päris ära, vaid saab pigem šiki kohenduse, et kandja ei tunduks olevat tulnud spordisaalist.

6. Selle hooaja trend näha välja mugavalt ja lohakalt sportlik ei ole kevade ja suve poole enam nii moekas.

7. Kitsad teksad

Skinny jeans ehk kitsad teksad pole juba mõnda aega moemaailma lemmikud. Jäta need kappi puhkama ning otsi välja šikid sirged, alt laienevad või pahkluud paljastavad lõiked.

7. Cambridge’i hertsoginna Catherine 2011. aastal kitsastes teksades. Pahkluude paljastamine on moodne siiani, talvel eriti trendikates saabastes, mis ei lase jalgadel külmetada.