Kõrbekarva ja karamellitooni madalad sandaalid on ajatu valik. Need näevad maitsekad välja ka siis, kui oled sunnitud valima taskukohasema variandi. Tegemist on klassikalise jalanõuga, mis moes veel mitmetel suvedel.

Dune Londoni sandaalid.  Hind: 115 €
Vince, hind 250 €

Mule’d
Neid mugavaid jalanõusid võib ka sel suvel stiliseerida sokkidega (beež on alati kindel valik, kuid eksperimenteeri julgelt ka värvidega). Muus osas eelista klassikalist lähenemist ning vali kiisu- või plokk-konts.

Jimmy Choo mule'id. Hind: 475 €
Dune London.  Hind: 89 €

Matkasandaalid
Esmapilgul võib näida, et neid trendisandaale võiks kanda ainult matkates või rannapuhkusel. Kuid sa eksid... Moegurmaanid seavad minimalistlikud rihmikud kokku põhjamaiselt lihtsalõikelise kleidi, sirgelõikeliste džiinside või viigipükstega. Võimaluse korral vali sandaalide platvormtallaga versioon või eelista neid, mis tõesti algselt ka matkamiseks loodud.

TOMS Matte Iridescent Nylon Women's Ray. Hind: 49,99 €
Teva Flatform Universal Mesh Print.  Hind: 79,99 €

Metalliktoonid
Kui Carrie Bradshaw on sinu jaoks tõeline stiiliikoon, siis on see trend just sulle mõeldud.

Attico nahksandaalid. Hind: 770 €

Metallikläikega detailid on väga armastatud ka oma väljapeetud stiili poolest teada-tuntud pariisitaride seas. Eelistades boho-stiili, lisa küütlevale toonile korgist platvormtald või idamaise hõnguga tutikesed.

Dune Londoni platvormtallaga sandaalid. Hind: 115 €
TOMS Specchio Women's Viv Sandal. Hind: 59,99 €