Kevad on paras aeg, et sokid ja põlvikud kapist välja kraamida. Moenädalate publik on tagasi toonud üllatava elemendi – valged ja mustad sukkpüksid. Kui mustad sukkpüksid tundusid tumeda riietuse all kandmiseks lihtne valik, siis nüüd kannavad naised neid ka värviliste rõivastega. Valgeid sukkpükse sobitatakse näiteks beeži ja kõrbekarva värvitooniga.

Moe-festival FIBIT tõendab, et mustad sukad või põlvikud näevad ka erkkollase riietusega head välja.

Siidsallid on sel kevadel igal pool – neid seotakse mõnuga ümber kaela, käekoti külge ja juustesse. Salliga saab teha kauni madala hobusesaba, samuti võib riidetüki mitte eriti hea soengu päeval peapaelaks siduda, andes välimusele luksusliku ja pariisipärase ilme.

Kui leiad ägeda käekoti, siis on igati õigustatud, et soetad neid mitmes toonis. Kaubamaja kevadine moeetendus inspireerib neid korraga kandma.

Lipsukesed on kõikjal! Need saab sättida pluusile, juustesse, piha ümber ja kingade peale ning justkui võluväel näib rõivakomplekt niimoodi naiselikum ja romantilisem. Sel kevadel tasub kanda lipsuga juuksekumme ja prosse, viimaseid on eriti kerge kinnitada näiteks käekotile, kingadele või mantlile. Teretulnud on nii suured kui ka pisikesed versioonid – lipsu kandes juba ei eksi!

Gucci suvekollektsioonis pole miski tabu! Kanna koos teksadega uhket tiaarat, logodega käekotti ja lipsu.


4. Vööd

Vöö on tõesti tänuväärne leiutis, mis aitab rõhutada figuuri ja pihta. Vööd kantakse sel hooajal nii jakkide, mantlite, kleitide kui ka dressipluuside peal. Kuna vöö on ilmselt iga naise kapis juba olemas, pole vaja poodi joosta, et moodne olla. Eriti trendikas valik on näiteks neoonvärvides, leopardimustriga või logodega kaunistatud vöö.

Lemmikmantli peal ei pea olema sellega sama tooni rihm!


5. Käekotid

Kui asjad ühte käekotti ei mahu, siis võib julgelt risti üle keha panna mitu käekotti korraga. Need ei pea isegi sama värvi ja ühes suuruses olema. Loomulikult ei ole moepildist kadunud vöökotid. Mustritest tasub vaadata just krokodilli- või ussinahamustri poole – see annab ka välimusele hinnalisema ilme.

Krokodillimuster muudab iga riietuse luksuslikumaks ning seda on mugav eri stiilis rõivastega sobitada.


6. Juukseklambrid ja peavõrud

Jah, klõpsuga juukseklambrid ja peavõrud on tagasi ning rokivad uhkelt suurte riidest juuksekummide kõrval, olles kaunistatud eri sorti pärlite, logode ja kivikestega. Täielik nostalgia, kas pole?

Modell Hana Cross näitab ette, kuidas uuesti moepilti tulnud peavõru ägedalt kanda.