Viru Keskuse moeüritus FIBIT avas sügisese moehooaja

Moeseerias kohtuvad kolm suunda. "Esimene on inspireeritud soojast suvest, kus kohtuvad julged loomamustrid ja ruudud. Neile pakuvad kontrasti külmad puhtad sügistoonid ja kihtide rohkus. Kihilise riietuse võib väga põnevalt välja mängida, kandes näiteks soojemal päeval mantlit õlgadel. Ja lõpuks olen mänginud algava peohooaja teemaga, mille kohta võib öelda, et taas on moes julgus ja edevus!"

Liisi Eesmaa sõnul toob pime ja pühalik pidude hooaeg luksust ja draamat. "Valisin moelavale hunnitud teemantitoonid: rubiinpunane, smaragdroheline, safiirsinine, kuldkollane jne. Materjalid sillerdavad külluslikult, hooplevad põnevate mustrite ja uhkete plisseeridega ning kampsunid on pehmed ja soojad."

Viru Keskuse moeüritus FIBIT avas sügisese moehooaja

Loomamustrid ja kunstkarusnahad on teinud tugeva comeback'i. "Riided on iseloomuga ja karakterid on kõnekad. Moelavade jumalannad on kord pahelised, kord jälle haldjalikud ja pühalikud. Klassikaline Chanel saab endale kaaslaseks pidulikud tanksaapad. Moereegleid piirab ainult Sinu enese fantaasia, lase see vabaks!"

Inspireeru palju silmailu pakkuvast galeriist: