Kollektsiooni võtmesõnadeks on modernsus, funktsionaalsus ning kõrge disainitase. Rootsi lipuvärvidest innustust saanud kollektsiooni valmimisel osales ka olümpialasi kaasav teadus- ja arendustiim, mis panustas väärtuslike teadmiste ning kogemustega. Trenni-, reisi- ja vabaajagarderoobile lisaks leiab kollektsioonist rõivad ava- ja lõputseremoonia tarbeks, aga ka võistluskomplektid kergejõustiklastele, jalg- ning käsipalluritele, golfimängijatele ning lauatennisistidele.

"On suur au rõivastada Rootsi võistkondi selle suve olümpia- ja paraolümpiamängudel Rio de Janeiros. Tihedas koostöös Rootsi sportlastega disainisime rõivaid, mida tiimid kannavad tseremooniatel, trennis ning vabal ajal. Lisaks oli meil au luua valitud spordialadele ka võistluskomplektid. Tulemuseks on tehnoloogiliselt ning moeliselt kõrgel tasemel olümpiakollektsioon, mille paljude esemete valmistamisel on kasutatud jätkusuutlikke materjale, nagu näiteks taaskasutuspolüestrit," lausub H&Mi disaini- ja loovjuht Pernilla Wohlfahrt.

"Ootan põnevusega H&Mi Rootsi olümpiakollektsiooni kandmist Rio de Janeiros. Mul on au esindada Rootsit, kandes Rootsi disaini. H&Mi spordisaadikuna olen olnud kaasatud loomingulisse protsessi, andnud tagasisidet ning proovinud rõivaid. Mulle meeldib treenida moekates ja hästi  toimivates kõrgekvaliteedilistes rõivastes," tõdeb olümpiakoondise liige ujuja Sara Sjöström.

Koondise rõivastusest inspireerituna ning sportlaste kaasabil on valminud ka suve jooksul kauplustesse jõudev H&Mi spordikollektsioon "For Every Victory".