„Pantone Putukad“ kollektsiooni paarkümmend eritoonilist tiivulist on saanud oma nime maailmakuulsa värvide kodeerimise süsteemi järgi. Nõnda on ka kelmikatel kärbselistel igaühel nimeks Pantone number, millele see värvikaardil vastab, näiteks iirisekarva tiivulistel #18-3943 ja fuksiakarvalistel #17-2031.

„Minimarjade“ kollektsiooni armsad värvikad tegelased sobivad oma suuruselt aga eriti hästi igapäevaseks kandmiseks. Kõik mudelid on värvitud kahetoonilisena, et värviüleminekud oleksid eriti isuäratavad. Mõlemad seeriad on oma kerguses ja värvikuses ideaalsed suviseks promeneerimiseks, kui kogu elu korraga õhulisemaks ning jumekamaks muutub.

Uute ehteseeriate suurim valik on saadaval Tanel Veenre veebipoes www.tvj.ee ja Embassy of Fashion stuudiopoes (Tatari 6), kuhu võib tulla uudistama tööpäeviti kell 10–18.00. Lisaks on aga kollektsioonid müügil ka disainipoodides TALI ja Les Petites. Lahkesti ootame kõiki „Pantone Putukaid“ uudistama ka juba ukse ees olevale Disainiturule Kultuurikatlas.

Tanel Veenre on rahvusvaheliselt tunnustatud ehtekunstnik, kelle omanäolise käekirjaga kollektsioone on tutvustatud ehtegaleriides üle maailma, Berliinist Bangkokini ja Amsterdamist Santiagoni.