Modellidena astusid üles võrratud daamid igast eluvaldkonnast: näitleja Karin Rask, magusakuninganna Angeelika Kang, stilistjuuksur Kati Vaikre, DJ Triin Tulev, modell Lilian Lõhmus, laulja Ithaka Maria ja teleprodutsent Triin Luhats, laulja Katrin Siska, keraamik Marion Isabel Varik ja modell Inga Vatsk- Laasner.

Poest on võimalik osta bambusest, kanepist ja mahepuuvillast trendikaid rõivaid, pesu, vegan jalanõusid ning isegi tervislike stiilseid päikeseprille. Valikus on riided kogu perele- naistele, meestele ja lastele. Poedisaini on teinud tuntud sisearhitekt Helen Kolks. LAV ORGANIC LIFESTYLE poes on võimalik veenduda, et ka ökorõivas võib olla ilus ja kaunistada kandjat. 

LAV tegevjuht Kristi Hõrrak ütleb: "Paljud küsivad minult, miks peaks inimene tervislikku rõivast kandma ja kui räägin neile maherõiva eelistest, siis inimesed teevad oma korrektuurid kiirelt. Mul on äärmiselt hea meel, et ka Eestis oleme lühikese ajaga enda ümber kogunud suure hulga fänne, kes pärast pehmete maheriiete kandmist on praktiliselt välja vahetanud kogu oma senise polüestrist ja nailonist koosneva garderoobi. Kes korra on siidpehmet bambus- või mahepuuvillarõivast kandnud, see enam naljalt midagi keemilist selga panna ei soovi. Rõõm on tõdeda, et oma naiseliku ja stiilse rõivavalikuga oleme muutnud Eesti naiste arusaama, et öko ei pea olema kottpluus, vaid võib üheaegselt olla nii tervislik kui ka kaunis".