Igal aastal kantud kleit on teistest veidi erinev – mõnes mõttes ka iseloomulik just konkreetsetele aastatele, aga lemmikud vist ongi olnud need mõlemad heleroosad. Lihtne joon, mugav lõige, värske ja kerge olemus.

Kas enamjaolt tead ise, mida tahad, või ootad soovitusi kleidi tegijalt?

Parim on see, kui disainer tabab minu stiili ja olemust nii hästi, et pakubki mulle juba sellise kleidi, mis sobib minuga loomulikult. Viimastel aastatel on õnneks nii ka läinud.

Viimasel ajal näivad olevat sinu lemmiktoonid mahedad pastellid. Kas plaanid ka selleks korraks midagi sellisest paletist?

Ma olen suhteliselt viimase hetke planeerija oma kleitidega, nii et selle aasta kohta ei oska midagi öelda. Aga jah, veebruari lõpp on selline eriline aeg, kus hakkab tekkima juba kevade ja valguse igatsus, päevad lähevad järjest pikemaks – võib-olla sellest ka soov end heledamate, helgete toonidega ümbritseda. Tahaks seda valgust enda ümber kasvatada – värsked tulbid on sel aastaajal ka alati juba vaasis.

Kas oskad nimetada mõnda teist Eesti Vabariigi sünnipäeva külalist, kelle kleit sulle silma on jäänud või kes on sinu arvates alati imekaunis?

Rohkem kui efektseid kleite imetlen ma alati enesekindlaid ja terviklikke inimesi – kui kleidist või ülikonnast saab kandja loomulik väljendus. Mulle meeldib näha inimesi, kes on eelkõige nemad ise, kes tunnevad end mugavalt, vabalt ja omas elemendis. Harmoonia ja loomulikkus on see, mida imetlen ja mida on hea vaadata. Signe Kivi on alati imetlusväärne näide – milline vapustav stiilitaju ja loomulikult see, et ta disainibki oma kleidid kõik ise. See harmoonia, et kleit ja tema kandja on tervik ning veel sellisel julgel ja stiilsel viisil, on kaunis.

Jaga
Kommentaarid