Ökoloogiliselt ja eetiliselt toodetud kõrgekvaliteedilisi ning omanäolise disainiga tooteid pakkuv rõivabränd Whitetail on loodud 2014. aastal Helsingis eestlanna Margit Peura poolt. Sel laupäeval avatud pop-up poes saab uudistada ja osta brändi kevad-suvise kollektsiooni moerõivaid, millel sündmuse puhul eriti soodsad hinnad.

Ürituse muusikalise poole eest kannavad hoolt Margiti abikaasa Matti Peura ja Hendrik Luuk, kes on mõlemad tuntud kollektiivi Popidiot liikmed. Bänd on äsja välja tulnud uue looga "Big City", mille meeleolu on kõle nagu jaanipäevased vihmahood, kuid kuhugi pole kadunud  bändile omane energia. Poolkogemata sai lugu ka visuaali, mille autoriks on Valev Laube. Loost on teinud remixi deep house meister Neuronphase, kelle versioon on tumedate ja sügavate öiste meeleoludega ning kulgeb suurlinna südame pumpavas rütmis.

Kõiki moe- ja muusikahuvilisi oodatakse laupäeval, 18. juunil kell 15:30–20:00 Whitetail'i pop-up-poodi disaini- ja sisustussalongis TALI (Kotzebue 33, Tallinn).