Karolin Kuusik, Anne & Stiili moetoimetaja:

???? Kui eelmisel aastal ei teadnud keegi, kas samet on kiirelt lahkuv külaline moetandril või mitte, siis nüüd on selge, et materjal pakub mänguruumi ka edaspidiseks.

???? Niipea ei kao pildist ka sportlike detailide mood. Samuti tasub piiluda laia ja eksperimentaalse vormiga rõivaid.

???? Ka värvilisi esemeid maksab šopata, sest isegi kui punane enam aasta pärast nii moodne ei ole, saab seda teiste värvidega kombineerida. Ükski värv ei lähe kunagi totaalselt n-ö moest välja.

???? Allahindlustelt võiks osta hooajaväliseid tooteid, mida saab kanda aasta ringi.

???? Oma võlu kaotavad kõige kiiremini odavast materjalist tooted, mis juba ostes jätavad pisut kasutatud mulje, näiteks mõningad kiirmoekettide viskoospluusid ja -kleidid. Kuid mitte kõik soodsad materjalid ei näe odavad välja.

???? Kui poes on allahindlused, tähendab see, et need riided on juba mingi osa hooajast seal rippunud ehk paljud inimesed on neid “testinud”. Kui leiad meeldiva toote ja tahad seda osta, siis vaata läbi kõik sama mudeli eksemplarid ja otsi vigu, mis ilmnevad siis, kui inimesed samu asju mitu korda proovivad. Ehk on mõni õmblus tirima hakanud? Või on niidikesed väljas? Kui märkad vigu, siis pea meeles, et ka sinu uut lemmikut ootab paratamatult sama saatus. Ehk jätad igaks juhuks ostmata?

Jaga
Kommentaarid