Kätlin Kikkas, disainer ja stilist:

???? Sametesemed on kuum hetketrend, aga ma ei soovita neid hullupööra palju osta. Kuigi materjal on pidulik ja pehme, võib selle kandmine väsitada. Kui soovid sametit soetada, siis vali üks pidulik lihtsa lõikega kleit. Nõnda saad olla kindel, et see ei lähe niipea moest. Must samet on alati šikk, aga minu lemmikud on teised sügavad toonid – tumeroheline, -punane ja -sinine.

???? Hoia silmad lahti lahedate T-särkide, pusade ja pintsakute puhul. Nende kombineerimine ülejäänud garderoobiga on lihtne nii argi- kui ka pidupäeval.

???? Ootan katkiste teksade trendi lõppemist. Palju ilusam on kanda mugavaid (jah, mugavaid!) viisakaid viigipükse, mis sobituvad ka T-särkidega. Kui soovid veidi lohakamat muljet, siis asenda lõhkised teksad lohvaka kampsuniga, mis annab samuti cooli tulemuse, kui kombineerid seda näiteks ketside või tanksaabastega.

???? Retuusid on küll väga mugavad, kuid palun kontrolli, et need ei paistaks läbi, kui lühikese tagiga poodi lähed. Retuuse on miljon versiooni. Stiilsema tulemuse saamiseks sobita neid pikema kampsuni või pusaga.

Jaga
Kommentaarid