1. Alla põlve ulatuva midi-pikkuses kleidiga ei eksi kunagi

Põneva mustroga alla põlve ulatuv sellik või kleit on kindel pilgupüüdja ja näeb seljas äge välja. Sobita kokku kas rohmakate saabaste, lemmikute ketside, üle põlve ulatuvate saabaste või suvel sandaalidega. Seda tüüpi kleidid on trendikad ning sobituvad hästi ka igapäeva kiire elutempoga.

2. Investeeri klassikalistesse ketsidesse

Soeta omale ühed kerged ja igapäevaselt stiilsed ketsid. Hästi sobivad klassikalised Converse'id või Nike'id. Kui soovid ekstra annuse stiili lisada, seo paelad ümber pahkluu.

3. Kanna särki hooletult püksivärvli vahel

Kuidas kanda lohakalt särki püksivärvli vahel nii, et see näeks äge välja, aga ei jätaks liiga lohakat ilmet? Pista eest osake särgi äärt püksivärvli vahele nii, et enamus sellest jääks välja.

4. Kui kahtled, jää musta juurde

Must värv jääb alati stiilseks ja klassikaliseks võimaluseks, mida kanda. Ükskõik, milline sinu elustiil ka pole, on hea, kui kapis on olemas riiete põhielemendid, mis on musta värvi. Näiteks teksad, särk ja tagi võiks olla alati musta värvi varuks, et kiirelt välja minnes selga tõmmata.

5. Panusta kihiti riietumisele

Vali välja kõrge kaelusega kampsik või pluus, mida annab kenasti kanda ka suviste rõivastega. See näeb stiilne välja, kandes kas üksi või bleiseri, kleidi, nahktagi, siidpluusi all.

6. Aksessuaarid

Viimistledes oma välimust, annavad aksesuaarid riietusele viimase lihvi. Crossbody käekott, poolsaapad, lihtsad ehted ja tugevad päikeseprillid on ühed kohustuslikud esemed. Kui investeerid ehetesse, vali midagi, mida saad kanda igapäevaselt - näiteks lihtne kaelakett või värvilised käevõrud. Kasuta ka prosse, lisades neid teksajaki või lihtsa bleiseri peale. Päikeseprillid vali pigem klassikalise kujuga, et nad sahtlisse vedelema ei jääks.

7. Ära ignoreeri kehasse töödeldud lõikeid

Kui asi ei istu seljas kenasti, saab selle teha ümber. Näiteks liiga kitsad teksad saab teha lühemaks nii, et pahkluud moekalt välguvad. Jälgi alati, et riided vastaks kenasti keha kujule ja kui midagi õige ei ole, kas loobu või tee ümber.

Allikas: Who What Wear