Täishabe
"Vanema" mehe habe. Veidi vanamoodne, kuid tänapäeval üpriski populaarseks saanud noortemate meeste seas. Seostatakse akadeemikute või ka religioossete kujudega (näiteks Mooses või Jeesus).

Kitsehabe
Mees, kes elab minevikus. Kitsehabe sai populaarseks 90ndate keskel. Siis võis see tõesti olla ju moekas, kuid nüüd peetakse seda stiili pigem üleliia klanituks.

Mõnepäevane habe
Mees, kes on kursis viimaste trendidega. Kui sirvida viimaseid meesteajakirju, siis võib märgata, et vähemalt kahel mehel kolmest on kerge habe. Ainus valearvamus, mis sellega kaasneb on aga see, et sellist habemega on kerge ja selle hoidmiseks ei pea põrmugi vaeva nägema.

Põskhabe
Mees, kellele meeldib lõbutseda. Suure tõenäosusega torkab kõigile esmalt sellega seoses pähe Elvis. See on lõbus stiil, millega eriti armastavad katsetada üliõpilased ning hipsterid.

Lõuapael
Mees, kes üritab meeleheitlikult tähelepanu saada. See stiil on meestele, kes soovivad tähelepanu ning, et ka nende habet märgataks. Nn. lõuapaela stiili esindajaks on näiteks räppar 50 Cent.

Vuntsid
Mees, kes on veidi ülbe. Lähiajaloost on teada, et diskoajastul oli vuntse mitut erinevat stiili, millel olid erinevad seksuaalsed kõrvaltähendused – olid swingeri vuntsid, pornovuntsid ning gei/biseksuaali vuntsid. Viimastel aastatel on aga vuntside kasvatamine saanud juurde uue tähenduse sellise heategevusliku liikumise näol nagu Movember. Õnneks on ka noored mehed tänapäeval piisavalt julged, et kanda vuntse samas kartmata, mida keegi teine sellest välja loeb. Ja Movembris antakse ka kõige hullemad vuntsid andeks.

Hobuseraua vuntsid
Mees, kes on mässumeelne. See stiil on kuulunud alati mootorratturite ning maadlejate lemmikute hulka. Üks kuulsamaid selliseid mehi on Hulk Hogan.

Rippuvad vuntsid
Mees, kellel on meeldiv iseloom. Seondub härrasmeestega ning on veidi vanamoodne, kuid sellegi poolest meeldiv.

Alumise huule all asetsev kolmnurga kujuline habe
Mees, kes on veidi pentsik. Selle stiili võtsid kõigepealt peale Teist maailmasõda omaks biitnikud ja peale neid ka hipid.

Suured bakenbardid
Suure südamega härrasmees. Silme ette tuleb automaatselt viktoriaanlik härrasmees oma monokkeliga.

Ilma habemeta
Mees, kes on edukas. Olid ajad, kus meestel oli kombeks valida üks stiil ning jääda sellele kindlaks elu lõpuni. Tänapäeval on meestel suurem vabadus ning nad kasutavad seda hästi ära, muutes oma habet pidevalt. Ilma habemeta mehe look on aga väga populaarne, kuigi ka need mehed, kes pidevalt habet maha ajavad, võiksid vahepeal midagi uut katsetada.