Viska suveriiete peale suur ja lai pontšo. Selle eelised: sa võid seda päeva jooksul kasutada istumisalusena või päikese eest varjumiseks. Ja pontšod on kindlasti sügise suur hitt, nii et oled juba targu sammukese teistest ees.

Ma olen tüdinenud kuivast kontoririietusest, kuid eriline kleidikandja ma ka pole. Mida soovitate?

Kui me nägime seda komplekti Angelina Jolie seljas, teadsime, et maailma naiselikem, kuid samas asjalikem kontoririietus on leitud! Voogavad laiad püksid ja vabalt kukkuv pluus mõjuvad mugavalt ja pehmelt. Eest seotav pluus jätab sinu otsustada, kas oled magusam (tee lips) või modernsem (jäta pikalt rippuma) tüüp. Kontsad annavad šikile kooslusele viimase lihvi.

Kõrge pihaga teksad tunduvad ihaldusväärsed, kuid milliseid vigu ei tohiks nende kandmisel teha?

Kõrge pihaga kitsaste teksadega ei tasu kanda kõrge säärega saapaid, sest need lõikavad jalad visuaalselt pooleks ja mõjuvad figuurile ebasoodsalt. Kui valid laiad kõrge pihaga teksad, siis jälgi materjali – paksem ja toekas kangas mõjub pigem retrolikult kui vanamoodsalt. Õhuke kangas laiade teksadega kokku ei käi.

Pean suve lõpus ostma uued sooja aja jalanõud. Kuid millised kingad oleksid moes ka järgmisel suvel, et tegemist ei oleks vaid ühe kuu ostuga?

Need täistallal platvormid on tõeline suveklassika. Kindel on see, et värvid tulevad suvel alati tagasi moodi ja punutud õledetailid sobivad puhkusemeeleoludega.

Mis on trenniriiete valimisel kõige olulisem?

Mugavuse mõttes on oluline pöörata tähelepanu materjalidele. Kui tegeled pilatese, jooga või venitusharjutustega, sobivad sulle eriti hästi puuvillased, polüestri- ja puuvillasegused või spandeksilisandiga materjalid, sest venivus on kõige olulisem. Jooksmise või aeroobika puhuks on soovitatav valida vett imavaid materjale (näiteks nailoni ja puuvilla segu). Ära kasuta spetsiifiliste omadustega materjalide puhul pesuloputusvahendit, sest su riided võivad oma supervõimed kaotada.

Nõuanded ilmusid 2014. aasta augustikuu Annes & Stiilis.