Kõik ootasid hinge kinni pidades, mida Hollywoodi hetke suurim staar kannab, ja nad ei pidanud pettuma: Jennifer Lawrence'i Diori kleit on põneva lõike ja silmapaistva värviga, kuid siiski mitte pealetükkiv.

On suur julgustükk tulla glamuurist nõretavale üritusele lihtsas, tütarlapselikus ja mitte paljastavas kleidis. Alicia Vikanderi valik oli Louis Vuittoni väljapeetud kleit. 

Must samet, drapeeringud ja peened nöörid viitavad eelmistele sajanditele, ent ometigi mõjub Kirsten Dunsti Valentino kleit modernselt.

Cate Blanchett kandis üritusel Givenchy kõrgmoe kleiti, mida kaunsitasid siidised narmad ja peened tikandid. Puudritoonis kleidile lisas kontrasti musta raamiga kott.

Sumedat ööd meenutav Tom Fordi kleit toob välja Julianne Moore'i müstilisema ja senusaalsema poole.

Lady Gaga esindas mustas supernaiseliku lõikega Versace õhtukleidis vana Hollywoodi glamuuri. Liivakella kuju ei lähe kunagi moest! 

Avatud selg annab võimaluse poseerimiseks 360 kraadi alt. Brie Larson kannab efektsest kangast paljastavat Calvin Kleini kleiti. 

Roosad litrid ei kõla eriti stiilselt, kuid Kate Bosworthi seljas saab glamuurne ja magus Dolce & Gabbana kleit kõrged stiilipunktid. Ilmselt aitavad kaasa lihtne soeng ja meik.

Corinne Fox rõhutab oma noorust ja värskust poolläbipaistvas õhulises lindude ja kividega ehitud kleidis.

Mis see on, mis Katy Perry peaaegu et märkamatu kleidi puhul võlub? Meie väidame, et soengu, ehete ja kleidi perfektne kokkusobivus. 

Täismahus galeriid vaata siit.