Esmakordselt on kollektsiooni lisandunud jahedamatel suveõhtutel asendamatud kerged mantlid. Tiina by Tiina Talumees kollektsiooni esitletakse Jõhvi Balletifestivali raames 09. mail Jõhvi Kontserdimajas.

Tiina by Tiina Talumees on väikeseeria rõivabränd, mis toodetakse Tiina Talumehe Moestuudios erinevatesse suurusnumbritesse. Paljuski peegeldub siin moekunstniku enda igapäevane rõivastiil, ühendades praktilise kantavuse ja hooaja moetrendid.

"Olen selle brändi loonud tegusale edukale naisele, kes vajab rõivast, milles ta näeb hea välja terve päeva ja mis oma hinnalt on oluliselt kättesaadavam, kui erilistel hetkedel kantav kõrgmood. Nii ei pea ka endale igapäevast riietust valides loobuma Eesti oma kvaliteetse disaini eelistamisest," rääkis Tiina Talumees, kelle sõnul kollektsiooni mudelitest saab perfektselt kokku sobitada tervikuna toimiva garderoobi.

Trendika värvide- ja mustritemängu kõrval on kollektsioonis oma koht ka klassikalistel summutatud pastelltoonidel ja ajatutel mudelitel, mis ei sõltu moetrendidest ja sobivad seega alati kanda. Kollektsioonis on kasutatud kvaliteetseid mugavaid materjale, mis peamiselt pärinevad Itaaliast, näiteks viskoosi ja trikotaaži. Mudelite hinnad jäävad vahemikku 130-300 eurot.