Eestlane armastab talvisel perioodil musta kanda, aga miks mitte lisada sinna sutsuke metallikut. See must hõbedase niidiga kampsun lisab argipäeva terake sära ning võlub mänguliste volangidega. Kanna kas šikkide viigipükste, pliiatsseeliku või mugavate teksadega. 45 eurot maksnud River Islandi sviitri saab nüüd kätte 20ga.
River Islandi hõbeniidiga kampsun
Julged kontrastid
Lisa oma argipäeva väheke teravust selle musta, valge ja punase kudumiga, mis püüab pilke konkreetse disainiga ning on mugav hommikul tööle minnes kiirelt selga tõmmata. Sobib kanda nii kinos sõpradega mõnuledes kui tööasju ajades. Tommy Hilfigeri viskoosisegu peenkoes džemper on Kaubamajas 159,99 eurolt 95,99 peale.
Tommy Hilfigeri kudum

Päikeseline moevärv

Selle aasta üheks moevärviks tõuseb ka kollane ning miks mitte soetada omale trendikas kõrge kaeluse ja palmikutega sviiter, mida kanda nii pintsakute all, lohakate teksade või lendleva plisseeritud seelikuga. See Max & Co sviiter on allahinnatud 115 euro pealt 92le.
Max and Co kollane sviiter

Hullud varrukad

Mänglevad suured varrukad ei ole kuhugi kadunud ning ka 80ndad on tegemas tagasitulekut, seega on see türkiissinine kampsun tõeliselt hea kaaslane jahedatesse talvepäevadesse. Akrüülkampsun sobib hästi kokku kontrasti lisavate kitsaste teksade ja erksat värvi poolsaabastega. 52 eurot maksnud kampsuni saab nüüd Topshopist kätte 34ga.
Topshopi türkiissinine kampsun

Narmendav

Jah, narmad ei kao veel kuhugi! Lisa tagasihoidlikule päevariietusele see kirju narmastega jakike ja tähelepanu on garanteeritud. 35,99 eurot maksnud Bershka jakikese saab nüüd kätte 15,99ga.
Narmastega Bershka jakk