1. Vikerkaarevärvides triibud

Vikerkaarevärvid on nüüd jõudnud bikiinide ja trikoodeni. Kõik ei pea aga sugugi ühes tükis olema. Rinnahoidja võib olla kahes-kolmes toonis ja alumine osa teistes toonides.

2. Kõrge värvliga bikiinid

Viimastel aastatel on bikiinid muutunud järjest napimaks, kuid ilmselt nüüd on ring täis saanud, sest sel suvel on moes kõrge värvliga bikiinid, mis meenutavad 1950ndate koduperenaisi. Värvi- ja mustrivaliku osas aga suurt vahet ei ole. Kui tahad, kanna triibulisi, ruudulisi, vikerkaarevärvilisi või mingit muud tooni.

3. Poort

Äärekaunistused, äärispaelad, volangid ja kõik muu taoline on sellel suvel vägagi moes. Miks jääda mingi tavalise ujumistrikoo juurde, kui võid valida ka sellise, mida kaunistab uhke pits või muster.

4. Sportlik trikoo

Moes on taaskord kõiksugused sportlikud trikood. Ammuta inspiratsiooni näiteks olümpiamängudest või ujumisvõistlustelt. Kui ujumistrikool pole mõnda sportlikku triipu, siis saad seda kaunistada triibulise vööga, mis lisab trikoole pisut särtsu.

5. Heegeldatud rannariided

Eriti kaunid on liivakarva bikiinid, mis sobituvad ideaalselt liivaga ja jumeka päevitunud kehaga. Samas võid eelistada ka värvilisi, sest moes on ka kõiksugused maalähedased ja pastelsed toonid.

6. “Rannavalve” punane

Punane on alati moes olnud. Värske, lööv, tabav ja silmapaistev punane kohe karjub nooruslikkusest, elujõust ja püüab kõigi pilke.

Allikas: whowhatwear.com