Esimene reegel on tunda end võimalikult mugavalt. Sa näed hea välja ja tunned end hästi riietuses, mis istub hästi. Veendu, et kõik mida sa kannad, ei oleks kuskilt väike, istuks su seljas hästi ja oleks puhas.

Tavapärasest natuke rohkem üleslöödud välimus tuleb nüüd kasuks. Kui sa tavaliselt kannad pigem vabaajariideid ja eelistad lihtsaid särke, siis selleks puhuks muuda pisut seda harjumust. Heaks lahenduseks on valida näiteks siidist versioon. Unusta ka lõhkised poiss-sõbra teksad ja tõmba jalga paar tumedaid pükse, mis rõhutaks sinu tagumikku ja et sa tunneksid end seksikamana.

Kui olukord nõuab midagi ametlikumat, eelista lihtsat puhastes toonides kleiti mustrilistele. Massi sulandumine pole küll sinu eesmärk, aga ka mitte neoontoonides või suure lillemustrilise kleidiga kõigi tähelepanu osaliseks saada. Eesmärk on välja näha elegantne ja muretu.

Ideaalseks jalanõudevalikuks oleksid kontsakingad. Kui sa aga ei ole kontsakandja, ei ole mõtet neid ka sel kohtumisel jalga panna. See tekitab vaid ebamugavustunnet ja võib sind ebakindlamaks muuta. Kanna parem madalaid baleriinasid või platvorme.

Kas sul on olnud mõni dramaatiline kohtumine oma eksiga? Kas teadsid, et see juhtub ja sul oli võimalus selleks ette valmistada? Kui jah, siis kuidas?