Seksikuse austajad teavad, et pidudel on eriti tervitatavad läbikumavad kangad, mis paljastavad pitsilise bralette’i või pikad sääred. Eriti hurmavalt mõjub selle stiili puhul must kangas, mille teevad pidulikuks säravad tähekesed, täpid või mõni muu naiselik muster.

1. Sonia Rykiel

2. Loomamuster

Sellel aastal on olnud moes loomamuster, kusjuures moemaailma suurim lemmik pärineb leopardilt. Uuel aastal tuleb juurde uusi kujundeid ja värve sebralt ja madudelt, kuid uusaastapeole võib veel julgelt ilmuda klassikalises leopardimustris.

2. Dolce & Gabbana

3. Litrid ja sära

Metallikukarva kangad ja säravad litrid on hämaral ajal kiiduväärt moehitid, mis annavad päevadesse glamuuri ja head tuju. Peol särades juba märkamatuks ei jää!

3. Dolce & Gabbana

4. Samet

Samet on ideaalne kangas, mis hoiab külmas kliimas keha soojas ja näeb välja luksuslik. Olgu see siis kaunistatud sillerdavate kivikeste, pärlite või pitsiga, lillas sametkleidis või ülikonnas aastavahetuspeole ilmuda on igati kohane.

4. Oscar de la Renta

5. Violetne

2018. aasta värviks kuulutas Pantone kannikese violetse tooni. Kui soojema ilmaga oli mõnus silma paista lavendlilillas, siis talv soosib juba tumedamat ja küpsemat tooni.

5. Gucci

6. „Kole” moesuund

See suund on olnud eriti populaarne noorte ja sotsiaalmeediatähtede seas, eeskujuks näiteks räppar Tommy Cash või tõsielustaaride Kardashianite klann. Miks mitte loobuda äärmisest pidulikkusest ja üllatada uusaastapeolisi hoopis koledate ketside, torumehestiilis pükstüki või kitsaste rattapükstega? Muide, need on moes ka uuel aastal.

7. Sonia Rykiel

7. Narmad või suled

Riietuse teevad voogavaks, liikuvaks, glamuurseks ja mänguliseks suled ja narmad – need elemendid on uusaastapeoks otsekui loodud ja moekad ka uuel aastal! Lõppeval aastal tegid ilma volangid, aga järgmisel aastal rokivad narmad.