Miu Miu 1960-ndate mõjutustega kaherealine mantel sobiks legendaarse modelli Twiggy selga justkui valatult!

Tänavu kogub populaarsust kunstnahk, mis asendab pärisnahka. Nii kuulsused kui ka tavainimesed vaatavad aina rohkem ökoloogilise moe poole, paljud disainerid hülgasid 2018. aastal loomsed materjalid täielikult, leides neile mõnusad ja loodushoidlikud asendused.

Kanna Miu Miu jõulist 1980-ndate mõjutustega minikleiti lühikeste pükste, pliiatsseeliku või alt laienevate pükstega – efekt on kohene!

Trendiennustajad ütlevad, et sel aastal teevad ilma ka kunstnahast kõrvarõngad. Seega on just nüüd õige aeg soetada endale erinevas toonis kunstnahast tilgad, lehekesed või nunnud südamed.

Kuidas nahka stiliseerida? Olenevalt eelistustest võid naha domineeriva ülemvõimu enda kasuks pöörata – rõhutada oma tugevust ja jõudu ning anda välimusele range või mehelik alatoon. Naiseliku välimuse annab nahast rõivastele see, kui sobitada neid pehmete kudumite või romantiliste pluuside ja kleitidega. Nahast kleidiga võid kanda näiteks ülinaiselikke, lopsakaid kristallide ja pärlitega kaunistatud ehteid ja aksessuaare.

Vööga kunstnahast jakk. Reväärkrae ja rinnatasku annavad meheliku ilme, sobides aga naiseliku ja lendleva siidkleidiga. Hind 49.95
Sel aastal kogub hoogu ka suund riietuda üleni musta, rõhutades oma välimust põnevate detailide ja üllatavate elementidega. Must nahk on selle trendi jaoks lausa loodud – nii võid julgelt kanda musta suurevõitu pükskostüümi või sadomaso mõjutustega korsette, rihmu ja aksessuaare. Miks mitte?