Trenditeadlikud kvaliteetdaamid Baltika Grupi hulgi- ja frantsiisimüügijuht Lea Endrikson ja Vera Popova Serbiast näitavad hetkel väga kuuma teemat – meestemood ja maskuliinsus naiste garderoobis pluss laiad püksid. 

Hea tuju punktid lähevad kindlasti Miki-Hiirega stilistile Tamara Tjutinale – teravmeelne valik!

Moeblogija Aljona Eesmaa on ideaalne õpikunäide sellest, kudas kanda naisena meestemoodi. Disainer-loovjuht Rauno Pello ja disainer Helene Vetik lähenevad samale stiilile vastavalt klassikalisemalt-konservatiivsemalt ning kaasaegsemalt. Eriline tähelepanu on sel hooajal jalgadel – jalad on eriti "ehitud" ja jalanõud edevad. Läikivate tossude võidukäik! 

Mosaici naitsekollektsiooni disainer Natalia Lill, Mosaici naistekollektsiooni peadisainer Merle Lõhmus ja Mosaici disainerite assistent Katrina Kaubi lausa säravad! Silmi rõõmustav valik trenditeadlike daamide poolt: oskuslikult kombineeritud erinevad materjalid, lõikelised lahendused, pükste pikkus, jalanõud. 5+!

Baltika esipaar Maire ja Meelis Milder. Hooaja mood ei kuulu ainult noorte inimeste privileegide hulka: ka daamid üllatavad meeldivalt ja ootamatult. Plusspunktid aksessuaaride eest: saapad-sokid ja kaelaehe. 

Fotograaf Toomas Volkmanni laitmatu smart casual look. Plusspunktid sametpintsaku eest, sest samet on vaieldamatult hetkel trendikaim materjal.

ETV moesaate juht Anne Vetik näitab, et trende ei pea järgima, neid võib vabalt ja eriliste süümepiinadeta eirata, olles samas trendikaim naine ruumis.

Noblesse oblige (ehk seisus kohustab) – Baltika meestemoe disainer Antonio lihtsalt peab olema stiilseim mees ruumis! Baltika turundus- ja müügidirektor Kristel Sooaru teab, et kaunist rohelist värvi ei saa kunagi olla liiga palju!

Üks hooaja popimaid mustreid on kahtlemata ruuduline. Mida rohkem ruute, seda trenditeadlikum! Selle teadmise vastu ei ole eksinud ka moeajakirjanik Kristina Herodes.

Moepromootor ja saatejuht Anatoli Ein näitab, et moodne mees on hooletult elegantne ja eelistab sel sügisel rohkem värve. Kokku võib sobitada traditsioonilise ülikonna moodsate spordijalatsitega.