Hooligan Hamlet on elustiiliportaal, mis loodi paar aastat tagasi ning mille DNA lahutamatuteks osadeks on nii hip-hop-kultuur kui ka sellega seotud elustiil, suhtumine ja mood. TFW peakorraldaja Anu Kikas ütleb, et TFW on nii moekollektsioonide kui foto ning teiste eneseväljendusvormide osas avatud noortele ja andekatele tegijatele, mistõttu tundus Hooligan Hamleti tiim selleks koostööks just õige valik.
 
"Armastame kodumaist riidedisaini ja disainereid, kelle loomingus tunneme ära selle asfaldi tolmust pärit ülbuse ja toore self-made attitude'i," kommenteerib Hooligan Hamleti asutaja Rainer Olbri Tallinn Fashion Weeki koostööprojekti. "Pildistada 2016. aastal üles nii oluline peatükk Eesti moekunstis on meie jaoks kirjeldamatu au ja loodame siiralt, et meie n-ö skene-väline käekiri toob endaga kaasa pisikesi virvendusi ka skene sees ning meie nimi jääb silma inimestele, kellele meie vaatame alt üles juba aastaid," ütleb ta ja lisab, et tema jaoks ongi moekunst justkui autsaiderite viljaaed. "Pärlid vedelevad seal, kuhu keegi neid noppima minna ei oska," sõnab Rainer.

Sügisese Tallinn Fashion Weeki peasponsor on Absolut ning moenädala ametlikuks soengupartneriks on Kevin.Murphy. TFW toimumist toetavad ka Samsung Galaxy, J.P. Chenet, Oriflame, Goldtime, ABC King, Tallink Hotels ja RGB. Kuldnõela ja Hõbenõela auhinnad annab üle Estonia Resort Hotel & Spa.

TFW programm

Kolmapäev 19.10

18.00 Gita Siimpoeg, Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid: Raili Nõlvak, Kokomo Collection
20.00 Samsung Galaxy esitleb: Kuldnõel

Neljapäev 20.10

18.00 Anu Hint, Katre Arula
19.30 Iris Janvier
21.00 Piret Ilves, Diana Arno

Reede 21.10

18.00 Marimo Fashion, Mammu Couture
19.30 Liivia Leškin, Vilve Unt
21.00 Kirill Safonov, Year by Raivo Holm

Laupäev 22.10

18.00 Kriss Soonik
20.00 Baltman: Born Fearless